5/12 Onsdag - Snökaos...

Vaknade upp till snöoväder - bara att sätta fart för att ta sig till bussen. När jag var på övervåningen för att klä på mig så började Lillan skälla - något hon gör ytterst sällan. Tittade ut genom fönstret och såg att en bil som kom. Vem sjutton är det som är i farten vid 6-snåret på morgon när det är snöstorm på väg??? Jo, det var T som skulle hämta min cykel för att köra den till cykelrepratören på service? VAAA!!!! Precis som om det är viktigt när det är snöstorm - knappast värt att riskera livet för!!! Han skyllde på att han inte kunde sova....
 
Nåja, jag fick skjuts till jobbet och min cykel fick följa med in till stan. Det snöade hela dagen - på tvären... snacka om att det blåst idag!!
 
När arbetsdagen så var slut och T kom och hämtade mig så tyckte jag inte det var någon bra idé att åka iväg med min cykel - det var totalt snökaos och jag ville bara hemåt. Sakta men säkert tog vi oss ut från stan - sedan började en rätt spännande resa....  nämligen att ta sig hem på stora vägen i total snörök. Man såg knappt vägen framför bilen utan det var bara en vit massa med snö. Sakta men säkert tog vi oss hem. Trots drivbildning på vägen fram till mitt hus så funkade det att ta sig fram med T's Honda, men det var inte mycket mer. Fick dock parkera nedaför kullen och pulsa upp till huset.
 
Så skönt att äntligen vara hemma - bara att skotta sig in i huset ;-)
 
 
 
Det var inte att tänka på att ge sig iväg med Oktawia i någon hästtrailer idag. Bara att hålla sig hemma och elda i kaminerna och vänta på att snöstormen ger sig. T skulle absolut åka vidare trots att jag ville att han skulle stanna kvar och sova över. Verkade onödigt att riskera livet - men den envisa gubben gav sig av. Jag själv förpassade mig ut till stallet och fixade med mockning och hästmaten. Under tiden väntade jag otåligt på att T skulle messa att han var i lägenheten. TIll sist så hade han lyckats ta sig fram.
 
När jag var klar med stallet så plockade jag in två översnöade pållar. De ville gärna komma in och mumsa på sitt hö ;-). Jag förpassade mig sedan in i huset och roade mig med att plugga lite. Lyckades plita ihop svaret på en fråga i alla fall inna det var dags att gå ut och kvällsmata pållarna.
 
Resten av denna kvällen får avslutas med ett avsnitt av Stalker på 3:an. Så detta är allt för idag.
 
/Lizzie
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0