8/12 Lördag - Party...

Upp som vanligt på morgone och släppte ut pållarna. Deras frukost serverades i hagen och jag själv förpassade mig sedan in i soffan och intog min egen frukost framför morgon-TV.
 
Blev inget långvarigt soffhäng idag - har en del att pyssla med under dagen. För det första hade det kommit mer snö - cirka 5 cm har fallit under natten. Så fram på fm drog jag på mig kläderna, ut och skottade av stallplanen innan jag fixade stallet. Sedan skottade jag av upp- och nerfarten innan jag tog vändplanen. Eftersom det var lätt pudersnö så gick det fort. T var ute med lövblåsen för att försöka blåsa bort snön... funkade på bilen ;-)
 
Det var i alla fall skönt att vara ute, -5 grader och strålande sol. Hur vackert som helst. Två timmars utevistesle så här mitt på dagen - det behövs den här årsstiden :-). Vid 13-snåret var det dags för lunch och efter att vi käkat drog T iväg till Marieberg. Han ville kolla in några billiga TV-spel på Mediamarkt. Jag själv valde att stanna kvar hemma för att plugga. Inlämningsuppgift moment 4 ska vara klar till nästa söndag och jag har inte kommit halvvägs i mitt skrivande ännu.
 
Under tiden som jag satt och försökte koncenterar mig på att läsa in mig på lösning för digital identifiering. Då roade sig Hedvig kungligt. For runt som en galning i huset. Upp i blomkuror, klättrade i min palm, välte ut hästarnas vattenhinkar, som stod inne för upptining, typ en miljon gånger. Den lilla buskatten gjorde ALLT för att störa sin matte. Lagom när jag kände att måttet var rågat - då blev kissen ÄNTLIGEN trött! Hon hoppade upp på mitt skrivbord, jätteskelsjuk och la sig för att sova en stund.
 
Hedvig är visst lite strategiskt också - hon valde nämligen att placera sig rakt på mitt pluggmaterial...
 
 
Den lilla söta katten fick ligga kvar och jag började med att besvara frågan jag höll på och jobbade med. Nöjd över att det blev tyst och lugnt i huset :-).
 
Dagens studieflit har under eftermiddagen i alla fall resulterat i att jag författat ihop svar till fråga 1. Har nu fråga två kvar - som är uppdelad i 3 underuppgifter. Bara att ta nya tag i morgon. T kom hem efter några timmar och han hade inte köp spel, men väl film - som vanligt ;-). Vi fikade lite och så började det bli dags för mig att göra mig i ordning inför kvällens Kommunfest - personalparty av modell större :-).
 
Efter dusch och make-up så var det dags att se ifall plan A skulle hålla.... Dryga 3 månaders diet har satt sina spår och jag har lyckats gå ner 17,5 kg. Jag är helt supernöjd och målet för december är ju att försöka hålla min nya vikt. Min plan för kvällen gäller ju klädesplagg - vill ju ha något snyggt på mig :-). Och i min garderob så har en ursnygg Laura Ashley-klänning väntat, ett mörkrött sammetsfodral, barärmad och knälång, med lite snygga broderier och paljetter i nederkanten. Den är verkligen ursnygg - och det finns inte en möjlighet att väga några hekto för mycket när man ska klämma sig in i klänningen ;-). Så det var med spänning som klänningen åkte fram och dragkedjan skulle dras upp. Provade klänningen för dryg en vecka sedan - då var den för trång... men se - ett kilos viktnedgång sedan provningen hade gjort sitt och klänningen satt PERFEKT!!! Plan A höll :-)
 
Jag skulle träffa mina arbetskamrater vid Clarion hotell vid 18-snåret och innan vi åkte plockades pållarna in, snöklampar slogs ur hovarna och hö serverades. T skulle kvällsfodra och han fixar inte att slå ur några snöklampar ur Oktawias hovar ;-). Så pållarna fick tillbringa kvällen i stallet, men så länge de har rejält med hö att tugga på så verkar de inte missnöjda :-).
 
T skjutsade så in mig till stan och jag sammanstrålade med mina arbetskamrater. Hade en trevlig stund på Clarion innan vi förpassade oss till Conventum arena och 1500 övriga kommunanställda.
 
Jag har så haft en mycket trevlig kväll tillsammans med mitt arbetsgäng. Träffade mängder med gamla arbetskamrater, gamla klasskompisar och andra kompisar som man inte träffat på länge.
 
Uppträdandet var bra med ett gäng kända artister :-)
 
 
Efter uppträdandet drog ett disko igång och jag shakade loss ordentligt. Har inte varit ute och dansat på hur länge som helst - altlså gällde det att passa på när man har chansen. Men fyra timmar ståendes och dansades i pumps gjorde sitt. När T kom och hämtade mig 00:40 - då hade jag relt ont i fossingarna - men så ska det ju vara efter en lyckad kväll ;-).
 
Tack och Godnatt!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0