14/2 Tisdag - Betyg...

Kollade min mail från universitetet på vid 9-snåret idag. Jag hade fått ett meddelande från min examinator.... knappt jag vågade öppna och läsa. Behövde det ytterligare kompletteringar eller är jag klar nu???

Kollade till sist och jag blev så glad, så glad. Min examinator var nöjd med mina kompletteringar och gett mig betyget GODKÄNT på min C-uppsats :-D :-D :-D

Äntligen har jag slutfört min utbildning - 11 år efter det att jag läst kursen ursprungligen. Men en sak är säkert - jag kommer inte läsa en heltidskurs samtidigt som jag jobbar heltid i brådrasket ;-). Fruktansvärt slitit är det. Men nu är jag klar och kan lyfta en fil kand och det är värt allt slit :-D

Har befunnit mig i ett rosa töcken hela dagen och ingenting har kunnat sabba mitt glada humör ;-)

Vid 17-snåret var det dags att fara hemåt. Under dagen har solen varit framme och man kan skönja att det är en vår på väg, men vid hemgång så var det ett sabla skitväder. Blåste och snöade. Dessutom börjar min förkylning övergå till ont i halsen - alltså inte alls åt rätt håll. Så planen att åka in till ridhuset och motionera pållan förvandlades till att göra nåto hemma. Ville inte ge mig ut på vägen en gång till.

När jag väl kom hem så hann jag få i mig lite mat, sedan kom T med var sin semla. Dagens besked var värt att fira :-). Så kaffe och semla blev det.

Efter fikat så drog jag på mig stallkläderna och tog itu med stallfixet. När jag var klar med mockning, nytt strö, fix av vatten och hästmat. Så plockade jag in pållarna och fixade iordning Oktawia. I snövädret gick vi sedan ut och det fick bli ett pass tömmkörning. Samma arbete som i söndags och det funkade bra vädret till trots ;-).

När pållans motion var avklarat så passade jag på att pyssla lite i sadelkammaren och det blev lite lädervård tills det var dags att ge pållarna sin kvällsmat.

Nu kommer kvällen avslutas med lite nyheter på 4:an. Sedan ska jag utrusta mig med lite vicks blå och förpassa mig till sängen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Anonym

Nu är det väl ändå dags att ta fram skumpan!!! Jag kan bidra med hurrarop och applåder här nerifrån Östergötland. Stort grattis till uppsatsen, glöm nu inte att ta ut din examen. Jag började ju jobba direkt efter min utbildning och fyra år senare när det var dags att byta jobb insåg jag att jag inte hade något papper på min utbildning... Men iofs var inget problem att få ut min examen, bara lite retligt. Gissa vad jag har för utbildning förresten :D.



Jag har en fil mag i systemvetenskap...

2012-02-16 @ 21:00:32
Postat av: Lizzie

Tackar :-D

Jag kommer absolut ta ut min examen så fort det bara går ;-).Betyget ska registretas i systemet och är troligtvis klart om någon vecka. En fil kand är det som jag kan plocka ut nu - att skriva en magisteruppsats skulle vara kul - man vet ju aldrig vad som kan hända i framtiden ;-)



Skumpa blir det så fort jag blivit av med in förkylning. Känner ingen smak och då är det slöseri på gott dricka ;-)



/Lizzie

2012-02-16 @ 21:48:52
URL: http://stallkartorp.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0