16/2 Torsdag - Ridhuset

Arbetsdagen försvann fort i 2 långa mötet, 1 möte under fm och 1 möte under em. Däremellan så käkade jag snabbt min lunch och så åkte jag iväg till Universitetet. Hade stämt träff med instutitionssekreterarern för att lämna in min C-uppsats i pappersform. Lite kul var att på vägen dit genom universitetets korridorer så träffade jag på den gruppen som opponerade på min C-uppsats. Jättekul att kunna återkoppla att jag fått uppsatsen godkänd och de hade fått sin uppsats godkänd också.

Institutionssekreteraren tyckte det var kul att äntligen få träffa mig. Hon berättade att det är ytterst sällan någon kommer tillbaka till skolan och slutför sin uppsats och framför allt inte efter så många år som för mig. Hon undrade om det var arbetsgivaren som krävde att gjorde klart min uppsats, men blev mäkta imponerad över att jag enbart slitit med detta för min egen del. Det är väldigt viktigt för mig att äntligen kunna lyfta min examen och även om det inte kommer innebära någon löneökning  i mitt nuvarande arbete. Men jag har verkligen bevisat för min arbetsgivare att jag klarar av att göra ett självständigt arbete och framför allt kommer jag ha andra valmöjligheter i framtiden ;-).

När arbetsdagen var avklarad så åkte jag iväg och lämnade av lite Oriflamevaror innan jag for hemåt. Vid hemgång så var det nollgradigt ute och det regnade. Lite kontrast mot i morse när det var soligt och -13 grader när jag åkte till jobbet.

När jag kom hem så stod mina pållar och mumsade på sitt hö. Visade sig att T hade varit och fodrat pållarna åt mig och samtidigt ställt av ett par förpackningar värmeloggs. Det tackar jag för :-).

Jag käkade lite mat och sedan drog jag på mig stallkläderna och masade mig ut till stallet. Min förkylning är inte ett dugg bättre - känns som om mina bihåller är totalt igentäppta. Nåja, jag hostar inte och har ingen feber. Så jag får väl stå ut med att jag låter som om jag har en klädnypa för näsan ;-)

M1 kom vid 19-snåret och jag var då klar med stallfixet och i full färd med att plocka in pållarna. Tur att man har medryttare, att köra bil inte direkt ansträngande. Att rida när man är förkyld är dock totalt idiotiskt att göra... Vid 19.30 var pållan iordningfixad och vi lastade damen och for iväg till ridhuset. Det blev ingen promis för Lillan och mig för jag orkade inte släpa mig ut på någon promis. Så Lillan fick finna sig i att vänta på läktaren under hela M1's ridpass - Lillan lite lätt uttråkad...

Pållan var tydligen seg för dagen och M1 fick jobba hårt för att få damen att röra sig framåt, men för övrigt så såg det bra ut. Snällt klev damen in i trailen efter avslutat pass och vi kunde fara hemåt.

Det duggregnade och regn på snö är ingen bra kombination - det var rejält slirigt att ta sig upp för min backe, men vi kom upp i alla fall. Pållan blev sedvanligt omhändertagen innan kvällsmaten serverades. Var klar med allt i stallet vid 21.30-snåret och jag själv förpassade mig in i huset. Hann alltså se slutet på CSI Maimi ;-). Nu får TV4:ans nyheter avsluta denna kväll.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0