23/2 Fredag - Fredagsmyset...

Skönt väder har det varit idag, synd att behöva sitta instängd i ett kontor. Dock nödvändigt om man ska ha råd med sina små pälsklingar ;-). Efter jobbet var det full fart hemåt som vanligt. Planen för kvällens fredagsmys var en tur till ridhuset för lite hoppning med pållan och M1. Så i med lite mat, kollade mailen och fixade lite inne i huset innan jag drog på mig stallkläderna och satte full fart ut till stallet. Fixa mockningen, vattenhinkar, strö och hästmaten. Trailern hakades på och så var allt klart inför kvällens övningar. M1 och P dök upp vid 19-snåret och pållan var snart iordninggjord med hopputrustningen och vi kunde åka iväg till ridhuset.

Dagens hoppövning bestod av 4 små hinder, ett hinder mitt i ridhuset ochså två på varje långsida. Blev en liten bana i form av en stor 8:a. Mittenhindret blev då till att skutta över lite snett - det tyckte Oktawia var lite spännane ;-)




När damen sedan då landar i fel galopp så blir hon jättefrustrerad och är tvungen att skutta rejält med baken ;-)




Och så på't igen ;-)



Även om pållan hoppar hellre än bra, så var kvällen övning nyttig och hon skötte sig bra. Både ryttare och kuse hade skojsigt och det är viktigt :-).

Var hemma igen vid 21-snåret och pållan blev sedvanligt omhändertagen innan kvällsmaten serverades pållarna och jag själv förpassade mig in i huset.

Resten av kvällen tillbringades framför TV:n och Tyst Vittne på 7:an och roligare än så blev inte denna fredagkväll.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0