9/2 Torsdag - täppt...

Förkylning försvann inte mirakulöst under natten, men febern var borta i alla fall så jag kände mig rätt pigg. Jag var inte heller riktigt lika snorig som igår, däremot var det total täppt. Även om jag sprayat med nässpray och kunde andas så lät jag som om jag höll för näsan när jag pratade. Dessutom plågades jag av en grym huvudvärk antagligen för att jag var så täppt. Det gick åt en hel del Alvedon idag... Vid 16.30 fick det vara nog för idag och det var dags att fara hemåt.

Väl hemma käkade jag lite mat, vilade en stund innan jag tog itu med stallet och fix av hästmaten. Var i alla fall klart med allt i stallet och fått in pållarna tills  det att M1 och P kom vid 19.snåret. Pållan blev iordninggjord för ett dressyrpass inne på ÖFK och vid 19.30-snåret var vi klara för avfärd. När vi var framme så blev det ingen promis för mig coh Lillan. Matte orkade helt enkelt  utan istället så placerade vi oss inlindade i Oktawias ylletäcke för Lillan frös.

Oktawia skötte sig bra idag också, även om det behövs lite övertalning till att börja med. Duktig lite häst jag har. Just idag kändes det också väldigt bra att sitta på läktaren i softa istället för för att anstränga sig.

Var hemma igen vid 21-snåret och pållan blev sedvanligt ompysslad och fixade klart allt i stallet innan jag gav pållarna sin kvällsmat.

Min egen kväll avslutas i soffan och lite TV-häng innan det är dags att ta en närmare titt på huvudkudden.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0