12/1 Torsdag - Ridhuset...

Sovit dåligt under natten och vakande 7:50 totalt kraschad! Kändes som om jag blivit överkörd av en ångvält ungefär... uppenbarligen hade jag lyckats stänga av klockan i sömnen. Ska väl vara glad att jag inte vaknade ännu senare ;-).

Tog mig genom arbetsdagen trots bristen på sömn, men riktigt sliten kände jag mig. Det är himla skönt att det examinationsdagen är avklarad, även om jag kommer behöva min komplettera min C-uppsats. Det är inte undra på att jag känner mig sliten - egentligen. Jag har ju läst en heltidskurs samtidigt som jag arbetat heltid - har fått lite tid från min arbetsgivare för mina studier. Totalt 28 timmar har jag haft till förfogande och det är har räkt för de intervjuer, seminarier och min examinationsdag. Allt övrigt arbete med C-uppsats har jag gjort på min fritid, som redan är fylld till bredden med 2 hästar och övriga djur att ta hand om, plus ett extrajobb och att jag har en lite gård att ta hand om. Inte konstigt alls att man känner sig lite sliten ;-)...

Eftersom jag kom iväg sent till jobbet så fick jag vacker jobba sent ;-). Väl hemma efter jobbet så var det bara att sätta fart. I med lite mat  och så full fart ut i stallet. Hann mocka, fixa hästmaten och plocka in pållarna tills det att M1 och P kom. Jag höll på blåsa bort när jag var ute i hagen för att ta in pållarna. Det blåste rejält ute och värre och värre blev det.

Grävevägen var i alla fall i bra skicka så jag vågade köra trots blåsten. Hade det varit snö och is, då hade vi stannat hemma. Så när pållar var iordningfixad för en tur till ridhuset så for vi iväg.

Lillan fick följa med, nöjd och glad över att få åka lite bil. Däremot så skippade jag promenaden eftersom det blåste isvindar ute. Varken jag eller Lillan uppskattar isvindar... Istället gick jag iväg till fiket och shoppade te och macka innan jag gick in i ridhuset.

Idag så skötte sig pållan bra. Inte alls lika motsträvig som hon var i måndags, utan jobbade på bra även om hon fick anstränga sig :-). Trött liten pålla klev sedan snällt in i trailern och vi kunde fara hemåt.

Var klar med allt i stallet vid 21.45-snåret och kvällen avslutade i soffan framför TV-nyheterna.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0