13/1 Fredag - Piggare idag...

Vaknade betydligt piggare idag än igår... har lyckats sova ordentligt trots blåsvädret ute.

Arbetsdagen försvann i ett nafs, trots att den blev lång... avslutade veckan med ett Ledningsgruppsmöte som hade en diger dagordning. För att hinna med allt på dagordningen så drog mötet över rejält, stämplade ut 17,25!! Full fart hemåt - som tur var hade jag fått tag på T under mötet (tack och lov för SMS) så han hade vart och matat hästarna och vallat Lillan.

När jag kom hem så var det ju bara att slänga i sig lite fil och müsli. På med stallkläder och full fart ut till stallet. Hann mocka och fixa hästmaten till kl 19 när M1 och P dök upp. Pållarna blev inplockade och idag blev Oktawia iordninggjord för en omgång med lite hinder. Hopputrustning på alltså ;-)

Som vanligt en fredagkväll så var vi själva i ridhuset och en serie om 3 hinder byggdes upp under tiden som M1 värmde upp Oktawia. Pållan var först pigg, men det försvann snabbt ;-).

Serien bestod av två studshinder och sedan en oxer med ett galoppsprång innan. Alltså ett pass med lite styrketräning för Oktawia. Det är bra, hon vill ju helst hoppa på fart istället för att använda kraft.

En duktig lite pålla klev efter passet snällt in i trailern och vi kunde fara hemåt. Var hemma strax innan kl 21 och när jag var klar i stallet så fick det bli soffhäng resten av kvällen. Som sällskap blev det en skål popcorn också. Det smakade bra :-).

Så detta var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0