16/1 Måndag - möten...

Så var det måndag igen och full rulle. Arbetstdagen var fullständigt fullspikad och avslutades med ett möte som slutade kl 17.15. Eftersom jag fått meddelande att hovis kunde komma klockan 17:45 alltså var det hem direkt efter jobbet. Tur att det inte är så långt att åka ;-)

Hann dra på mig stallkläderna och få in pållarna innan hovis kom och så blev det dags att undersöka pållans högra bakhov.

Vi förväntade oss att Oktawia skulle bli asförbannad när hovis började grejja med att dra bort skon, men icke. Inte heller reagerade hon direkt nämnvärt när hoven blev undersök med visiteringstången. Med tanke på att damen inte kunde stödja på hoven så förväntade man sig att hon skulle veva vilt med bakbenet. Men icke...

Hovis kunde inte hitta någon klockren hovböld, men alla tecken talar för en hovböld - men den kan vara så liten att den inte syns ännu. Oktawia är VÄLDIGT känslig när det kommer till smärta - hon har haft hovböld en annan gång. Då trodde jag att hoven var bruten med tanke på hur ont hon hade, men det var då en pyyyyyyte liten hovböld...

Det kan också vara så att Oktawia bara är öm i sulen, men hur det än är - när skon väl var borttagen så ställde hon sig ordentligt på hoven. Inte alls lika ont längre.

Så lösningen blev att hoven gipsades och så ska jag klä in hoven i typ någon påse som skyddar gipset i morgon bitti. Det är bra ifall damen kan gå i hage i morgon. Kommer släppa hästarna i sommarhagen - där är det mjuk av gammalt gräs och inte knöligt.

Snyggt gipsad liten hov...



När hovisbesöket var avklarat så mockade jag i raketfart för att sedan fara in till ÖFK. Träff med Valberedningen. Mötet tog 2 timmar och jag var hemma igen lagom när det var dags att ge pållarna kvällsmat. Lillan, som varit med in till ÖFK, blev kvällsrastad och sedan full fart in i huset. Hann se 3/4 av CSI NY - alltid något.

Nu blir det TV4's nyheter som får avsluta denna dag som varit fylld av möten ;-)

Så detta var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0