17/1 Tisdag - Pyssel hemma...

Innan jag åkte till jobbet så fixade jag iordning skydd åt Oktawias hov, en Ikeapåse fick offras som sattes fast över hoven med hjälp av några varv silvertejp. Denna variant av skydd har funkat tidigare... Pållarna blev sedan utsläppta i sommarhagen - det var lattjolajbans värre och Bianca tyckte att Oktawias prasslande bakhov av jätteotäck ;-). Mat och vatten serverades. Även om det gamla torra gräset till att börja med var intressantare än höt ;-).

For till jobbet och så en dag på kontoret som innebar full fart från morgon till kväll. Dagen räckte in till på nåt sätt - fylld med 3 möten som den var... Vid 17-snåret så var det dags att fara hemåt i alla fall. Full fart hemåt och väl hemma så fick det bli lite mat innan jag gick ut i stallet för att ta itu med mockningen.

När stallet var avklarat så satte jag igång med lite pyssel som tog resten av kvällen. I morgon är det fotoklubbsmöte och jag ska lämna in en serie bilder till RIFO-tävlingen. Ska delta i klassen kollektion och jag hade en serie om 5 bilder. Istället för att shoppa nya paspartout till bilderna så bestämde jag mig för att återanvända de jag har. Fick alltså sätta mig och pilla bort 5 andra monterade bilder och så montera de 5 bilder som jag ska tävla med. Lite pyssel med andra ord. Fick också fundera ett tag på vad jag skulle döpa bildserien, men till sist kom jag på ett namn... Om sedan bilderna har någon chans i tävlingen återstår att se - delta kan man alltid göra :-).

När jag var klar med bilderna så var det dags att förpassa sig ut i stallet och plocka in pållarna från sommarhagen. Utrustade mig med ficklampa och det behövde. Det tog en stund innan jag hittade pållarna. Det var inte så att de kom av sig själva direkt ;-). När jag fångat in Oktawia så upptäckte jag också att det fina gipspaketet över bakhoven - det var borta *suck*. Det är väl typiskt att hon lyckats krångla sig ur det hela. Kollade av henne när vi kom in i stallet, och hon var lite svullen över höger kota, och liiite förhöjd puls. Får kolla hur det ser ut i morgon. Tyvärr hade jag inte mer gips på lager heller.

Kvällsmaten serverades och jag själv förpassade mig in i soffan för att titta lite på nyheterna innan det är dags att ta en närmare titt på kudden.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0