18/1 Onsdag - Fotoklubben...

Kollade av Oktawias hov och bakben innan utsläppet. Ingen puls i benet, funderade på ifall hon skulle stå inne eller vara ute i hagen. Till sist så bestämde jag mig för att släppa ut henne i sommarhagen. Det är i alla fall inte lika knöggligt där som i vinterhagen.

Full fart till jobbet och så var det möte precis hela dagen med min arbetsgrupp. Idag var inte heller någon bra dag... vid 10-snåret så slog min trigeminusneuralgi till... fick fruktansvärt ont i huvudet... när vi hade en bensträckare så pillade jag i mig lite medicin, men den hjälper ju inte på en gång. Dessutom skulle jag föra anteckningar på mötet... kände mig allt annat än pigg och det är inte lätt att tänka när man har ont i huvudet...

Genomled dagen och vid 16-snåret så kunde jag ta mig hemmåt. Pillade i mig mer medicin, käkade lite och tog itu med mockningen. Hade lite bråttom eftersom jag var tvungen att åka strax innan 18-snåret.

T kom i alla fall för att vara hundvakt och han hjälpte mig att plocka in hästarna. Även i dag fick vi leta ett tag innan vi hittade kusarna. Kolsvart ute på ett stoooort kuperat gärde... inte helt lätt att hita två svarta pållar ;-). När vi fick in pållarna så kollade jag av Oktawia. Nu hade hon förhöjd puls över kotan. Funkade alltså inte att gå barfota i sommarhagen. Får bli boxvila i morgon alltså. Serverade pållarna lite hö att tugga på och så for jag iväg på möte med fotoklubben.

För en gångs skull så kom jag till mötet i tid och inte instressandes i sista minuten ;-). Mina bilder till RIFO-tävlingen lämnades in och så hade jag en trevlig kväll bland ett gäng fotoentusiaster. Vid 21.30-snåret var mötet slut och det var full fart hemåt.

När jag kom hem så var det dags att ge pållarna sin kvällsmat och när stallpysllet var avklarat så får det nu bli nyheter på 4:an innan det är dags att förpassa sig till sängen.

Alltså blev det inte roligare än så här idag :-)

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0