19/1 Torsdag - Nytt hovisbesök...

Idag fick pållan stå inne.... Fyllde på med vatten och massor med hö i boxarna och så hoppades jag att de inte så lös på väggarna pga tristess... Och så full fart till jobbet.

Idag hade jag en plan för mitt arbete, som jag hade behövt få gå i lås... fm försvann i ett planerat möte, men em gick tyvärr åt till något helt annat oplanerat arbete. Nåja, så blir det ibland. Bara att kavla upp ärmarna och jobba. Tyvärr så betydde dagens kaos att jag kommer få jobba arslet av mig i morgon...

Jag var också i tidspress och kunde inte sitta kvar på jobbet någon längre stund. Idag hade jag en tid med hovslagaren som skulle komma 16.30 - och 16.10 stressade jag hemåt i full fart...

Hann precis hem och svida om till stallkläder och var på väg ut i stallet när hovis kom. Oktawia och Bianca verkade ha accepterat boxvistelsen OK. De hade i alla fall inte rivit stallet och såg tämligen lugna ut.

Hovis kollade av Oktawia. Ingen puls i kotan, dock lite svullen. Däremot sviktar sulan rätt bra och damen reagerade lite. Dock ingen hovböld. Alltså blev det sko på - men ingen snösula. Det gick bra att slå på skon och först så kände Oktawia efter lite ifall hon kunde stå på hoven, men så upptäckte hon att det gick bra och kunde till och med stå på den och vila vänster bak. Positivt tecken... :-)

När hovis var klar så mockade jag - idag blev det 2 kärror från Oktawias box istället för 1 kärra ;-). Fixade iordning pållarnas mat, tog en kort promis med pållan och hon klev på bra. In i boxen igen och så serverades lite em-hö.

Resten av kvällen tillbringades med lite finputsning på min C-uppsats. Ska jobba mer med den i helgen. Ska bli skönt att få besked den 25/1 om hur stor min rest blir. Om nu inte examinatorn anser att uppsatsen är så dålig att hela blir underkänd.... man kan ju aldrig veta....

Nu ska jag i alla fall ge mig ut i stallet och pyssla lite med pållarna. Kvällen får sedan avslutas av CSI Miami som börjar kl 21.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0