20/1 Fredag - Arbetsveckan slut...

Så var det fredag - igen! Veckorna försvinner i ett rasande tempo, känns som om de mest består av måndagar och fredagar :-O. Även denna arbetsdagen var fullspäckad - möte på fm och em tillbringade jag med att försöka hinna ikapp med att renskriva ett gäng protokoll, skicka viktig information angående sommarjobbare till några chefer. Idag hade jag en lång lista med saker som jag helst skulle hinna få gjort... hann nästan med allt ;-). Listan fylls på med nya saker utav någon anledning... Jobbade till 17 och då var jag i princip sist kvar på kontoret :-O.

På vägen hem så blev det en sväng förbi Willys, behövde få med lite mat hem - tyvärr så var jag inte ensam i affären på nåt sätt. Kändes som om halva stan hade samma tanke som jag... Jag behövde i alla fall inte känna mig stressad eftersom jag visste att T var hemma hos Lillan, så hon hade sällskap och pållarna hade fått sin em-mat.

Kom hem vid 18-snåret. Käkade lite mat och gick sedan ut till stallet för att fixa klart med mockning och hästmaten. Kylan har idag slagit till och det var -6 grader kallt ute. Det var jättekallt! I alla fall i förhållande till vad jag vant mig vid denna vintern ;-).

Var klar vid 19.30-snåret med allt i stallet. Det var skönt att komma in i stugvärmen då och T hade shoppat med ost och kex. Alltså dukades det upp i vardagsrummet med några ostar, kex, fikonmarmelad, svarta oliver och så varsitt glas rödvin. Smakade inte dumt alls. Kvällen tillbringade vi framför TV:n, men vid 21.30-snåret så var vi tvungna att ge oss ut i kylan igen. Pållarna skulle förpassas in i stallet.

Jag tänkte att de kreaturen självmatn skulle komma när de hörde att jag hällde upp hästmaten, men icke.... fick tända upp extra belysningen ut i hagen, utrusta sig med ficklampa och så var det bara att ge sig ut i sommarhagen och leta... De stor och tryckte bakom ett stenröse... De hade nog gärna varit kvar ute över natten... Tyvärr så var matte inte av samma åsikt, så pållarna fick vackert följa med in i stallet och se där! Där fanns det ju mat! ;-)

Kom lagom in igen till kl 22 och då började Tyst vittne på 7:an och det fick avsluta denna arbetsveckan...

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0