2/1 Måndag - Uppsatsarbete...

Var trött när jag klev upp - det tog ett tag innan jag lyckades somna igår. Men jag har nu semester några dagar så det fick bli lite frukost i soffan framför morgon-TVi innan jag fixade iordning på mig själv och vid 10 var jag klar för att sätta igång med uppsatsarbetet.

Jag har under dagen jobbat stenhårt med min uppsats. Fortsatte att mata in diagram och kommenterade resultaten. Jag tog en paus vid 13-snåret för att få i mig lite mat och så passade jag på att gå ut en vända. Pållarna behövde lunchmat och fixade jag stallet. Det var skönt att få röra på gamla kroppen lite ;-)

Under em så började jag att skriva på diskussionsavsnittet. Tänkte så hjärnan knakade och skrev så det nästan rök om tangentbordet ;-).

Vid 16-snåret så kom T och Lexi en sväng, så då fick jag ta en paus och fika lite. T hjälpte mig med att lufta hydroforen, trycket hade försvunnit igen...

Efter lite kaffe och pepparkakor passade jag på att kamma Tussan. Hon har börjat fälla sin underull och den släpper inte ordentligt. Den lilla katten hatar att bli kammad - alltså fick T hålla så att han inte blev biten *harkel*...

Stunden med kattkammen resulterade en en stor hög päls...




Tussan själv blev mycket förnärmad över den fräcka behandlingen... så hon satte sig under matsalsbordet och tjurade...

Gäller ju att piffa till sig efter den påtvingade pälsvården ;-)




T och Lexi for vidare och jag fortsatte med mitt uppsatsarbete. Vid 20.30-snåret så hade jag lyckats producera klart diskussionsavsnittet och det fick räcka för idag. Hjärnan gick på högtryck, men jag var så trött i kroppen av att ha suttit framför datorn hela dagen. Så det fick bli soffan och CSI i ett försök att varva ner. Tyvärr så lyckades det inte. Vid 22-snåret så blev det ut till stallet för att ta in pållarna och ge dem kvällsmat. Nu får det bli lite ytterligare TV en stund innan det är dags att gå och knoppa.

Så detta var allt för idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0