23/1 Måndag - Lite ridning

Måndag och åter på jobbet :-). Jag gillar måndagar - en helt ny oförstörd vecka ligger framför en ;-). Vet att alla inte är lika optimistiska  till måndagar - men jag tycker det är kul att gå till jobbet. Även om det är lite hysteriskt mycket att göra för tillfället...

Hur som helst - arbetsdagen försvann i ett rasande tempo och vid 17-snåret var det dags att fara hemåt.

Väl hemma så käkade jag lite och så satte jag full fart ut till stallet. Mockade och fixade hästarnas mat. Så var det dags att plocka in pållarna... idag funkade inte inkallningen så himla bra. Ingen kom när jag stod vid grinden utan jag fick vackert knata ut i stora hagen och leta efter pållarna. Längst ner stod de och tryckte...

När pållarna väl stod i sina boxar blev det bilen och på med trailern. Lillan blev placerad i skuffen och jag fixade sedan iordning Oktawia för ett litet ridpass i ridhuset. Vid 19.30 var vi klara för avfärd och vi drog iväg till ridhuset. T mötte upp och såg till att jag kom upp i sadeln ordentligt innan han tog en promis med Lillan.

Det blev ett litet lättare motionspass - lagom för både häst och matte. Pållan var lite seg men skötte sig bra. Joggade loss damen  i skritt och trav. Lite övningar med övergångar och så skänkelvikning - som funkade bättre i skritt än i trav ;-). Efter 40 min i sadeln var det dags att åka hemåt och pållan klev snällt i trailern.

Lite halt var det på vägen, framför min backe, men det gick bra att ta sig hem. Pållan blev sedvanlgit ompysslad och kvällen i stallet avslutade med att pållarna fick sin kvällsmat jag plockade undan alla prylar. När sedna trailern även var parkerad på rätt ställe så fick det bli soffhäng framför TV. Kom in 21.15 och hann alltså titta på större delen av CSI NY. Nyheterna på 4:an fick sedan avsluta denna kvällen.

Så roligare än så här blir det inte idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0