4/1 Onsdag - Lite annat...

Igår så hade jag inga som helst problem att somna. Verkar som om jag fått ur mig det jag kan när det gäller min uppsats. Har sovit som en klubbad oxe och när jag vaknade så var huvudet helt tomt och stilla :-O. Mycket märklig känsla efter de senaste tidens speedad hjärna... ;-). Kroppsarbete kändes som en passande sysselsättning för dagen...

Så efter frukost fick det bli stallet direkt och jag fixade mockningen. Eftersom hästarna stått inne hela gårdagskvällen vår det en del att mocka rätt på, men jag hade inte bråttom. När stallet var fixat så tog jag itu med sadelkammaren. Golvet där var i stort behov av sopkvasten ;-). Var lagom klar när T dök upp. Blev en fika och lite lunch innan vi fixade iordning det vi behövde ha med för att hämta spån. Trailern hakades på, sopsäckar blockades fram, buntband, spade likaså.

På väg till Sågeriet svängde vi förbi mitt jobb och jag gick upp till min arbetskamrat som agerat Mrs Rödpenna. Hon hade gjort ett digert arbete - men ack så bra!!! Jätteskönt för mig att ha någon utomstående som läste igenom hela uppsatsen också. Hon tyckte den var bra och att den höll en röd tråd. Att jag sedan vänder typ 1000 st "så" är ju ett annat problem ;-). Tackade öfr hjälpen och så åkte vi vidare till Sågeriet.

Den här gången hämtade jag sågspån istället för kutterspån pga att det var dåligt med kutterspån. Sågspån funkar också, men det är tungt utav f*n. Kan inte ta med lika många säcker som när jag hämtar kutterspån, men jag fick med mig spån för de närmaste 2 månaderna i alla fall.

Var hemma igen vid 15.30-snåret och då blev det fika och lite mat innan vi gick ut och började packa ur trailern. Var klar till 16.30 när M1 dök upp. Nu när Oktawia fått fossingarna fixade så är det slut på hennes ofriviliga vila. Strax efter 17-snåret styrde vi kosan mot ÖFK :-)

Pga av tappsko och svårt att få tid med hovis så har det blivit 1,5 veckas ofrivillig vila på för pållan, så det fick bli ett lättare pass idag. Damen skötte sig bra. Det var lite motigt i galoppen, men hon hade inga nerver på utsidan utan verkade rätt nöjd med att se andra kusar i ridhuset. Damen har säkert haft astråkigt med att gå och skrota ;-).

Vi var hemma igen vid 18.30 snåret och det hade börjat blåsa igen så pållarna fick vara kvar inne i stallet med lite hö att tugga på. När jag var klar i stallet så förpassade jag in i huset - lätt sönderfrusen - det blåste isbjörnar ute...

Jag tog itu med att rätta med uppsats. Jag vill gärna använda ordet "så" som förstärkning och utfyllnad ;-). Kändes som om jag tog bort 1000 just sådana ord ;-). Det tog totalt 2 timmar att rätta uppsatsen på 50 sidor och kollade igenom den noga. Det känns som om jag är klar nu. Det är i alla fall inga tankar som ploppar upp om att jag missat nåt - har jag gjort det så får det visa sig vid genomgång av opponent och examinator. Det känns som jag gjort det jag kan i alla fall :-)

Jag var klar med uppsatsen vid 21.30-snåret och då fick det bli soffan för resten av kvällen. Bortsett från att jag var tvungen att kravla mig ut i kylan för att kvällsmata pållarna. Snabbt tillbaka i soffan var jag sen ;-)

Så detta är allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0