3/7 Tisdag - Utbildningsdag...

Hel heldagsutbildning har det varit idag på jobbet. Utbildningen var bra och tjejen som höll i den mycket proffsig och pedagogisk. Däremot så insåg jag och mina kollegor att detta system oss övermäktigt och vi förstår inte hur förvaltningens ledningsgrupp tänkt egentligen. Vi har en hel del att diskutera för att komma vidare - det är helt uppenbart.
 
Efter kursen så var det full fart hemåt. Hann käka lite innan jag tog itu med stallsysslorna. Det har idag varit riktigt bra väder och jättevarmt - rena chocken efter allt regnande ;-). Så maten intogs ute i skuggan under äppleträden och det var skönt :-).
 
Till sist så var det dags att dra på sig stallkläderna och ta itu med stallfixet, men först så var jag ju tvungen att kolla till kattungarna. De visade sig att alla små kittens mådde prima och trivs alldeles utmärkt tillsammans. De utfodrades och så satte jag igång med mockningen. Vid 18.30 kom M1 och P och Oktawia var snart iordningfixad för en sväng in till ridhuset.
 
När vi var framme vid ridhuset så var T och Lexi på plats och väntade på oss. Så under tiden som M1 och P roade sig i ridhuset, tog jag och T en promis med vovvarna. Det gick inte fort i värmen.... Efter avslutad promis så åkte T och Lexi vidare till lägenheten. Jag hann kolla lite på ekipaget i ridhuset - och det såg bra ut. Knappt jag känner igen min egen häst ;-). M1 var nöjd efter dagens ridpass och avslutade passet med avskrittning ute runt sm-banan. Då väntade jag och Lillan vid bilen - det fick räcka med promis i värmen... ;-)
 
Var hemma igen strax efter 20.30 och pållan blev ompysslad och kvällsmaten serverades. Kattungarna fick mera mat. Alla prylar plockades undan och trailern mockades ur innan jag själv förpassade mig in i huset och Morden i midsommer. Och roligare än så här blir det inte idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0