11/6 Måndag - Ny vecka...

Så var helgen slut och en ny oförstörd ligger framför en :-). Det var full rulle på jobbet och avslutades med trevlig sommarlunch med min enhet och så hade vi "Sommar-APT" hemma hos min chef. Lunchen kunde intas ute i trädgården, men mötet fick hållas inomhus pga att det spöregnade under em.

Efter jobbet så åkte jag iväg till kamrat K och lämnade av lite Oriflamevaror, när detta ärende var avklarat så var det full fart hemåt.

När jag kom hem så sken solen igen och jag kunde inta lite mat och fika ute i trädgården. Innan jag tog itu med stallsyssorna så gick jag en runda i trädgården och njöt av mina perennarabatter som mår alldeles utmärkt pga av allt regnande...




I år så blommar min iris - och helt fantastiskt dessutom. 5 knoppar är det totalt på denna stängel.



Spansk näva som blommar vackert. Den trivs väldigt bra i min trädgård...



Den blå praktriddarsporren är på gång... knopparna är vackra :-)



Efter att ha njutit av trädgården en stund så var det dags att ta itu med stallfixet. Mockade och fixade iordning pållarnas mat och vatten. Var lagom klar vid 19-snåret när M1 och P kom. Oktawia blev iordningfixad för ett pass i ridhuset. Trailern hakades på bilen och när pålle var färdigfixad så for vi iväg till ÖFK.

Det var uppehåll på kvällen så under tiden som M1 värmde upp pållan så tog jag en liten promis med Lillan innan vi också förpassade oss in i ridhuset.

Oktawia var för dagen först lite omotiverad till arbete, men insåg snart att hon inte skulle slippa undan, och jobbade på bra. Lite svårare övningar idag med lite förvänd galopp osv. Det är dags att höja svårighetsnivån och pållan verkade acceptera det hela rätt OK.

Nöjd pålla klev efter arbetspasset in i trailern och vi kunde fara hemåt. Väl hemma så vidtog sedvanligt pyssel med Oktawia och även Bianca kollades. Plockad undan alla prylar i stallet, pållarnas kvällsmat serverades och trailern fixades iordning. Kvällen avslutades sedan som vanligt med lite soffhäng framför nyheterna på TV:n.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0