20/6 Onsdag - Sol...

Äntligen börjar det likna sommar. Idag har det varit sol och lite varmare än vad det varit på ett tag. Efter jobbet så åkte jag till Willys och shoppade lite mat. Lite lätt hysteriskt var det inne i affären - fler än jag som shoppade midsommarmat med andra ord.... Väl hemma så hade T precis kommit och eftersom det var en fin kväll så blev det kaffe ute i solen.
 
Jag tog sedan itu med mockningen som vanligt och sedan bestämde jag mig för att utnyttja den fina kvällen. Planen för denna sommar är att måla hela mitt uthus som innehåller gammal lagård, stall, vedbod och garage. Även bostadshuset ska målas i år. Det är falu rödfärg som gäller och det är lättmålat och väggen behöver bara borstas rent så det är inte så mycket förarbete direkt. Planen var att jag skulle börja måla redan i början av sommaren, men vädret har ju inte varit på min sida direkt. Vill ju inte att färgen ska regna bort! Idag så var det äntligen bra målarväder och T hjälpte mig att borsta rent en vägg. Jag började med den timrade delen av lagårdens höstra gavel. På två timmar så hade vi hunnit plocka undan prylar från väggen, borstat ren från spindelväv och gammal färg, och så målat cirka en tredje del av väggen. Det fick räcka för idag. T och Lexi for sedan vidare till lägenheten och jag tog itu med pållans motion.
 
Idag fick det bli ett tömkörningspass. Sparar ju lite tid på att inte åka till ridhuset och målningen snodde ju lite tid ;-). Så Oktawia blev iordningfixad och så blev det ett pass tömkörning  hagen. Oktawia var lite seg idag också, men i övrigt funkade det bra. Övergångar och träning på halter blev det idag. Efter avslutat motionspass blev det pyssel i stallet innan kvällsmaten serverades till pållarna och jag själv förpassade mig in i huset. Som vanligt blev det nyheter på TV4 som nu får avsluta min kväll.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0