27/6 Onsdag - Lönedag...

Avlöningsdag och började dagen med att åka till bilprovningen för att ombesiktiga min bil. T har ju bytt handbromsbackar  och spänt vajern på min bil. Fick vänta 45 min (dropintid) och så gick det inge vidare. Jobbet med handbromsen hjälpten inte - funkar i alla fall inte *suck*. Efter nederlaget vid bilprovningen så var det full fart till jobbet och full rulle fram till 14.45. Flexade ut tidigare och åkte iväg till frissan och fick ordning på kalufsen och lite kortare variant dessutom.
 
Innan jag for hemåt så åkte jag till OK-macken och tankade bilen avslutade med att åka till Willys och shoppa lite mat - eller mest kattsand visade det sig ;-). Var hemma strax efter kl 17 och T var på plats. Mat och kaffe fick det bli innan jag gav mig i kast med stallfixet.
 
T tog itu med att meka med min bil. Så när M1 och P kom vid 18.30-snåret så fick det bli Hondan som fick trailern på draget. Snart var pållan fixad och instoppad i trailern och strax efter 19-snåret så var vi på plats vid ÖFK.
 
Solen sken och ekipaget kunde skritta fram runt SM-banan. Jag tog en liten promis med Lillan  innan vi sedan förpassade oss till ridhuset.
 
Även idag så jobbade pållan på bra, även om det kom lite bakutsparkar i galoppen under uppvärmningen ;-). Avslutade ridpasset med att rida igenom LB:3 programmet och det såg helt OK ut. Fortfarande svårt med ökningar och avsakning efter galopp, men gör annat riktigt bra.
 
Efter ridpasset blev det avskrittning runt SM-banan i kvällssolen - vi hade tur då det kom en riktigt skur när vi var i ridhuset.
 
Jag och Lillan stannade vid stora vattenhindret på SM-banan. Lillan blir bättre och bättre när det gäller att gå i vatten. Idag vågade hon till och med att SPRINGA ut i vattnet för att hämta en pinne.
 
 
Lillan vågade också göra som Lexi... hoppa över en stock för att sedan slänga sig ut i vattenhindret :-). Modig liten vovve!
 
Var hemma igen vid 20.30-snåret. Tyvärr så hade det inte gått någe bra för T. Handbromsen funkar så länge man backar, men kör man framåt så tar den ingenting. Ändå hade T spänt vajern så mycket som det bara gått.
 
Så det blev så att T tog min bil till lägenheten och jag får ha Hondan för att ta mig till jobbet i morgon. Min gamla bil får göra ett besök hos farbror bildoktorn i morgon - bara att hoppas att han inte har semesterstängt... Fredag är sista dagen för att kunna ombesiktiga en gång till....
 
När T åkt så pysslade jag klart i stallet, även Bianca fick en omgång med borsten och så kollade jag av hovar och dylikt. Gäller att hålla koll med tanke på fångrisk osv. Gosade så lite med kattungarna innan stallpysslet var avklarat för kvällen och pållarna fick sin kvällsmat. Eftersom det var en fin kväll så gick jag en runda i trädgården och kollade in mina blommor. Pionerna blommar för fullt, tyvärr... de blir ju så himla fula av allt regnande...
 
Nu ska jag kolla på lite nyheter på TV innan jag tar en närmare titt på kudden. Så detta är allt för idag.
 
/Lizzie
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0