3/6 Söndag - Dressyrtävling...

Chockade kroppen idag - klev upp 4.15 och masade mig ut till stallet. Två förvånade pållar mötte mig - frukost 3 timmar tidigare än vanligt ;-). Jag pallrade mig in i huset och sov 45 min till.... sedan upp och satte fart. Fixade iordning mig själv och lite matsäck. Det var svinkallt ute och regnade så vinterjacka packades ned också. M1 och P hade kommit vid 5-snåret för att fixa iordning Oktawia, så det behövde jag inte engagera mig i. T fixade med att haka på trailern på Hondan och så stoppa vi in all utrustning i bilen och till sist lastades pållan och strax efter kl 06 for vi vidare...

Idag var det dags för en tävlingsstart i en LB:2 klass i Karlskoga och eftersom M1 var först ut så var vi tvungna att vara på plats vid 7-snåret för att hinna startanmäla och rida fram.

Vi hitttade till tävlingsplatsen utan problem och parkerade på anvisad plats. Jag och T gick iväg och startanmälde ekipaget och sedan lastades pållan ur och M1 började med att rida fram pållan. Som tur var fick framridningen ske i ett lite äldre ridhus istället för ute på en grusbana som tävlingsarrangören tänkt från början. Trots att det är 6 juni så är de rena höstrusket ute *läs svinkall*.

Under tiden som M1 värmde upp Oktawia så passade vi övriga på att dricka lite varmt kaffe och jag fick i mig ett par mackor också :-).

Pållan skötte sig bra på framridningen. Hon hade inte lika mycket framåtbjudning som igår, men man kan inte få allt här i världen. Damen rörde sig framåt utan att vara tvärförbannad i alla fall ;-). Det är ju inte varje dag hon rids innan kl 8 på morgonen - har aldrig hänt tidigare... så hon var på förvånansvärt bra humör ;-)






Kl 08.00 var det så dags att ta sig till ett annat ridhus och rida dagens program. Oktawia tyckte väl att byte av ridhus var tämligen onödigt och tappade den lilla framåtbjudning hon hade... Hade kunnat gå mycket bättre, nu när vi vet att damen kan glänsa till ibland, men det gick inte katastrofdåligt heller.

Länk till dagens dressyrtävling

Det visade sig att ekipagets poäng gjorde att de låg placerade bra länge, men till sist kunde vi packa ihop och åka hem. Pållan hade varit jättesnäll i trailern under väntetiden - nöjd över sin höportion antar jag.

Fördelen med att starta i "gryningen" är ju att man är hemma bra tidigt. Redan klockan 10 var vi hemma igen och pållan blev ompysslad och sedan var det hagen som väntade. Alla prylar plockade sundan, M1 och P for hemåt och jag själv tog itu med mockningen så jag blev klar med allt i stallet.

Pallrade mig sedan in i huset och det blev lite kaffe och macka eftersom vi var lite småhungriga. T var skittrött och förpassade sig till soffan för att vila lite. Jag själv fixade med tvätt, röjde upp i köket och lite annat småpyssel. Passade på att slösurfa lite osv. T kvicknade till efter ett tag och fram på em så åkte vi iväg till Marieberg. Först drog vi till Café Garden där vi käkade lite mat. Gick sedan en vända på Sommarlagret innan vi åkte vidare till Elgiganten. Det vi skulle ha fanns inte där, utan vi åkte vidare till Mediamarkt och där fanns det en uppgradering av det antivirusprogram som vi använder på våra datorer. Det införskaffades och så for hemåt igen.

Antivirusprogrammet installerades på mina två datorer och sedan tog T med sig skivan för att installera uppgraderingen på sin dator. Resten av kvällen höll jag på med datorpyssel m.m och nu ska jag kolla på Die Hard 4 - känns som en bra avslut på denna dag.

Förresten - jag har skicka in ett bidrag till en Nikontävling - ni får gärna Rösta på min bild :-D

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0