9/6 Lördag - Lite shopping...

Idag var det en regnig dag... M1 skrittade ut på pållan på fm och hade då tur med vädret och slapp bli blöt. Efter en lugn förmiddag så drog jag och T iväg för en liten shoppingrunda... Vad ska man annars göra en gråruggig och trist lördag ;-).

Jag var på jakt efter pälsglans till pållan så vi började med åka till Stallstugan först, men hittade inget lämpligt. Min näsa ska ju tåla luktan av medlet också...

Vi fortsatte till Marieberg och jag var inne en snabb sväng på Till Häst, men inte där fanns det något pälsglans som jag tålde.

Vi passade också på att käka lunch på Cafén Garden innan vi fortsatte. Varsin Tacopaj fick det bli och det smakade bra. T ville sedan åka in på Mediamakarkt en sväng och jag passade då på att gå in på XXL eftersom jag behövde shoppa lite vitaminer. Kom också på att XXL har lite hästprylar och mycket riktigt, där hittade jag lite pälsglans som jag tålde lukten av. Vi fortsatte sedan in till Mariebergs galleria och jag förpassade mig till Apoteket och löste ut lite djur medicin. Sedalin för ett år framöver och p-piller till kissarna löstes ut. Det är snart dags för hovis-besök och då måste jag ha Sedalin hemma.

När vi ändå var inne på Marieberg så passade vi på att göra ett besök på systembolaget mitt vinställ var helt tomt och behövde fyllas på ;-). Så det blev några flaskor - tycker ju att vinstället är snyggast när det är fullt :-).

Vi åkte sedan vidare till Bauhaus där jag shoppade lite rödfärg. Både huset och stallet behöver målas i sommar och i väntan på dagar utan regn så samlar jag på mig färg ;-).

Efter besöket på Bauhaus så var det dags att fara hemåt och dret var tur det för helt plötsligt så började min trigeminusneuralgi att bråka - fick asont i huvudet med andra ord och jag blir dessutom allmänpåverkad av eländet. Så det var full fart hemåt och så fick det bli vila en stund.

Tyvärr så släppte inte värken så det var bara att bita ihop. Färgen placerades ute i stallet så länge. Får bo i sadelkammaren tills det blir bättre väder.



Jag tog itu med mockningen - det tog en stund eftersom Oktawia vandrat runt bra under natten. När stallfixet var klart så fortsatte jag in i huset igen. Fixade lite kaffe eftersom solen tittade fram en stund, men vi hann inte mer än sätta oss ute så kom regnet, in i huset igen. Efter fikapausen så tog jag itu med lite småpyssel i köket. Städade bland mina torrvaror. Blev snyggt och prydligt i skåpet.



När jag var klar i köket så var det dags att laga lite mat. Vi fixade alltså iordning lite käk och det fick bli bönsallad och till det stekt chorizokorv. Smakade bra även om huvudvärken fortfarande satt i.

Efter maten så fick det bli lite slösurfning innan det blev soffhäng för resten av kvällen. Bortsett från ingtag och kvällsmatning av pållarna. Passade då på att gosa lite med Prickans besar också. De är 2,5 vecka nu och börjar bli lagom söta :-).



Så detta var allt för idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0