12/3 Måndag - Trött...

Det visade sig att filmen igår kväll väldigt spännnande - så till den milda grad att jag hade svårt att gå ner i varv och somna ;-). Var därför lite seg och trött när det var dags att ta sig iväg till jobbet, men dagen försvann smärtfritt ändå ;-).

T var ute och matade pållarna och rastade vovven vid 16-snåret. Jag jobbade till 17-snåret innan vi möttes upp och åkte iväg och kollade på en insatslägenhet som var till salu. Funderar lite fram och tillbaka om det är dags att bo lite bekvämare än vad jag gör nu... Lägenheten var jättefin, men lite väl dyr. Dessutom lite väl liten - men nu har jag sett den i alla fall.

När vi var klara med lägenhetsvisningen så var det full fart hemåt. Jag käkade lite innan jag tog itu med stallfixet. Var klar med allt tills det att M1 och P dök upp vid 19.30-snåret. Pga arbete med ridhusbotten i gamla ridhuset vid ÖFK, så var privatdelen av nya ridhuset upptaget av ridskolan fram till 20.10. Alltså fick vi åka in lite senare till ridhuset för att kunna motionera pållan.

Vi kom in till ridhuset strax innan 20.30 och idag var inte pållan med på noterna... Seg och trött var damen - inte mycket att göra åt. M1 fick slita hårt för att få pållan att röra sig framåt ;-).

Var hemma igen vid 21.30 och sedvanligt hästpyssel vidtog. Lite lätt trött förpassade jag mig in huset och lite nyheter på TV4 får nu avsluta min kväll.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0