13/3 Tisdag - Ridhuset igen

Jag var piggare idag och efter en hektisk dag på jobbet så var det full fart hem. Idag var M1 inbokad till kl 18.30, vilket innebar att det inte gick att ligga på latsidan när jag väl kom hem efter jobbet. Full rulle direkt ;-).

Först i med lite mat så jag fick lite energi till att ta itu med mockningen. Jag var klar med allt stallfix till det att M1 och P kom vid 18.30-snåret och Oktawia blev iordningfixad för ett litet ridpass i ridhuset. Vid 19-snåret så lastades damen och färden gick mot ridhuset. Som vanligt så tog jag och Lillan en liten promis under tiden som M1 värmde upp pållan.

Idag så hade personal fixat med underlaget i nya ridhuset. Ett lager med ny sand på pålagd och så här samma dag som arbetet var utfört innebar det att underlaget var tungt och lite ojämnt. Alltså fick det bli ett lite lugnare pass för Oktawia idag. Damen var i alla fall inte riktigt lika seg som igår, utan jobbade på bra. Men M1 fick ändå jobba för att få damen att röra på sig ;-).

Vid 20.15 var ridpasset avklarat - ovanligt tidigt för en gång skull ;-). Alltså hann jag hem, ta hand om häst, prylar och trailer innan kl 21.

För en gång skull hann jag alltså kolla på Dr House på TV4 - och detta får avsluta min kväll. Så detta var allt för idag.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0