16/3 Fredag - Fredagsmys...

En hektisk dag på jobbet som vanligt. Lite lätt stressad var jag på fm eftersom jag var inbokad på möten som jag egentligen inte hade tid med. Överraskade i alla fall mina kollegor i min arbetsgrupp på em. Vi hade arbetsmöte och jag hade bakat en kaka som jag tagit med till mötet. Det blev uppskattat.

Arbetsdagen avslutades sedan med att jag var med på ett möte på företagshälsovården tillsammans ett par chefer. Mötet började ungefär när alla andra var på väg hem från arbetet. Men vad göra när det gäller att få till ett snabbt akut möte...

Arbetsdagen tog sådeles inte slut förrän när klockan var 17.30. T hade fixat med djuren så pållarna fått sin em-mat och Lillan blivit rastad. När jag själv väl hemma så blev det snabbt lite mat i magen och så snabbt ut till stallet. M1 och P dök upp och pållan fick sin man ansad under tiden som jag fixade med mockning. Vid 19.30-snåret så bar det av till ridhuset och planen var att det skulle bli ett litet pass med lite skutt över hindrer  ikväll. Dock var det full rulle i ridhuset bestående av privatryttare och så ett par ryttare som hade en privat hopplektion.
Bara att ändra planen med andra ord, men när hopplektionen var överstökad så avslutade vi pållans motionspass med att vi tog över hindrena som var uppställda. Efter att ha travat över lite bommar och skuttat ett hinder så hoppade ekipaget en liten bana ett par gånger innan P och jag plockade undan allt hindermaterialet.

Trött liten häst klev snällt in i trailern och vi for hemåt. Pållan blev sedvanligt omhändertagen och jag plockade sedan undan alla prylar innan jag förpassade mig in till huset.

Lite TV fick sedan avsluta denna arbetsvecka och detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0