20/3 Tisdag - vårdagjämning

Idag är det vårdagjämning och äntligen blir den ljusa delen av dygnet längre än den mörka. Dock var det lite gråtrist och regn i morse när jag åkte till jobbet. Har haft full rulle på jobbet, men tyvärr kände jag av min nerualgi på em. Upplevde som om det var väldigt stimmigt i korridoren idag, och när det var dags för fikarast på em så valde jag att fika på mitt kontor. När jag känner av min neuralgi så fixar jag inte när det blir surrigt runt omkring mig. Vid 16.30-snåret så stämplade jag i alla fall ut och for iväg för att hämta T. Det var dags att lösa ut Hondan. 2 av 3 fel var åtgärdade. Det 3:e innebär stora kostnader då båda drivknutorna fram behöver bytas. I alla fall ifall om märkesverkstaden ska åtgärda felet. T ska kolla med sin vanliga bilmekare om vad det skulle kosta hos den firman.

Efter att lämnat av T vid sin bil så var det full fart hemåt. Det var fortfarande ljust ute så jag käkade lite snabbt och gav mig sedan ut till stallet. Pga av att jag hade rätt ont i huvudet och inte kör bil så himla bra då fick det bli motion av pållan hemmavid. Jag ville utnyttja det sista dagsljuset så jag plocka in pållarna och fixade ordning Oktawia för ett stillsamt ridtur. Vi höll till ute på gärdet och Oktawia skötte sig bra. Även om det inte gick att trav och galoppera på gärdet så fick damen finna sig i att lyfta på fötterna då det är lite ojämnt på sina ställen. Tränade på övergångar skritt-halt-skritt. Att rygga funkade också bra, men skänkelvikning var lite jobbigt till att börja med - men funkade sedan bra. Skritt är ju inte lika jobbigt som i trav ;-). Jobbade damen i skritt i 40 min, sedan var det mörkt ute och vi förpassade oss in i stallet ;-). När pållan var omhändertagen så fick pållarna stå kvar inne och jag fixade klart med mockningen av båda boxarna. Lilla Bianca fick sedan en omgång med borsten och lite päls lossnade ;-). När hästpysslet var avklarat så fixade jag klart med hästarnas mat och så in i huset en sväng. Det var inte riktigt dags för pållarnas kvällsmat ännu, och innan det var dags att ta sig ut till stallet igen så hann jag hänga upp lite tvätt, tömma diskmaskinen och bädda rent i sängen. När detta var avklarat så var det dags att servera pållarna sin kvällsmat och det blev en sista sväng ut till stallet. Samtidigt så blev Lillan kvällsrastad.

Nu är allt klart för idag och tyvärr så har min huvudvärk inte gett sig - därför kommer jag strax förpassa mig till sängen och så hoppas jag att det släpper under nattet.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0