26/3 Måndag - Trött...

Planen var att cykla till jobbet idag - men jag var helt kraschad när jag väl kom ur sängen. Tidsomställningen till sommartid är hemsk tycker jag och det kommer ta ett tag innan jag är människa igen.

Alltså fick det bli bil till jobbet - ska ju orka ta mig hem också ;-). Det var fullt ös på jobbet, som vanligt alltså och det funkade bra. Efter jobbet så åkte jag iväg til kamrat K och lämnade av lite Orifalmevaror. När det lilla ärendet var avklarat så var det full fart hemåt.

Väl hemma fick pållarna sin em-mat. Lillan blev rastade och så in i huset. Bytte kläder till lite mer "bo-på-landet-vänlig" klädsel *läs mysbyxor och tröja*. Jag fixade iordning lite middag i form av stek kyckling och wokgrönsaker med sweetchili. Smakade mums. Efter maten var det full fart ut till stallet där jag fixade klart allt stallpyssel.

Plockade in pållarna och gjorde iordning Oktawia för ett litet pass tömmkörning. Motionspasset utfördes i hagen och det funkade bra. När jag var klar med Oktawia  så fick pållarna stå inne för resten av kvällen. Bianca fick sig en omgång med borsten innan jag förpassade  mig in i huset en stund.

Resten av kvällen har jag tillbringar med lite pyssel. T fyller år på onsdag - tämligen jämt - ett halvt sekel ;-). Så present blev inslag och så pysslade jag iordning ett fördelsdagskort.

Mycket mer än så´har jag inte hunnit med i kväll. Nu ska jag kolla på CSI och sedan får det bli sängen.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0