27/3 Tisdag - Ridhuset

Mulet var det idag, men ljummet i luften. Så efter en hektisk dag på jobbet var det full fart hemåt - käkade lite mat och så stallet nästa. Fixade med mockning, mat och vatten. Vid 19-snåret kom M1 och P - pållarna var snart inplockade i stallet.

Oktawia var snart iordninggjord för ett ridpass i ridhuset och vid 19.30-snåret lastade vi pållan och styrde kosan mot ridhuset. Denna veckan så har ridskolan "teorivecka" - alltså inga problem med tillgången till ridhuset. Det var tämligen öde och tomt när vi kom.

Jag och Lillan gick på en promis under tiden som M1 värmde upp pållan. Himla skönt att hinna ut en sväng med vovven innan det blev mörkt ute :-). Väl tillbaka till ridhuset så var det full fart på M1 och Oktawia. Pållan såg ut att jobba på bra. Ridpasset avslutades med att ekipaget red igenom LB:2 programmet - och det såg helt OK ut. Har fortfarande tid på oss att finslipa formen innan det är tävlingsstart i alla fall ;-).

Var hemma igen vid 21.30-snåret och pållan blev sedvanligt omhändertagen vid hemkosten. Mockade ur trailern och parkerade den på sin plats innan pållarna serverades kvällsmaten. Avslutade sedan kvällen med att förpassa mig till soffan och titta på nyheterna på TV4. Och roligare än så blev det inte idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0