30/3 Fredag - Full rulle...

Idag har det varit full rulle hela dagen. På jobbet så var jag med på två stycken anställningsintervjuer till IT-avdelningen. Jag höll i den biten som handlade om övergripande för förvaltningen. Intressant var det. Kom iväg från jobbet strax efter 17-snåret och var rätt trött efter en intensiv dag. Bara att ladda om på vägen hem. Med tanke på att gamla volvon dundrade som ett reaplan var det ingen risk att  man slapplande av i alla fall ;-).

Väl hemma var det i med lite mat, på med stallkläderna och så full fart ut till stallet. Hann fixa med mockning, strö, mat och vatten till pållarna en stund innan 19-snåret då M1 och P kom för att fixa iordning Oktawai. På fredagar brukar vi ju låta pållan roa sig med att studsa lite hinder, men idag fick det bli lite dressyrträning. Nu i helgen så är det hopptävlingar på ÖFK och förberedelserna höll på för fullt. De långväga deltagarna kom under fredagkvällen också. När vi kom in till ÖFK så såg vi att framhoppningshinder var framtställda i ridhuset. Dressyrträning var alltså ett smart drag :-).

Jag tog en lite promis med Lillan innan jag förpassade mig in i ridhuset. Oktawia skötte sig bra idag, även om hon vid ett par tillfällen tyckte det blev lite väl jobbigt ;-). Ekipaget tränade idag övergångar (som vanligt ;-) ) och så att hålla formen vid voltarbete. Att rida en perfekt volt är svårare än man skulle kunna tro.

En nöjd pålla klev snällt in i trailern efter ridpasset och reaplans-volvon drog hem ekipaget. Var klar med pållan och allt annat i stallet till kl 22 och jag avslutade min kväll med lite soffhäng framför TV. Det är ju ungefär vad man orkar med så här en fredag kväll ;-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0