21/5 Måndag - Skrittur...

En strålande försommardag, men det blåste motvind så därför blev det bil till jobbet. Arbetsdagen försvann i ett nafs då det var fullt upp inför flyttmingel för IT. Men allt kom iordning och det verkar som om flyttminglet blev lyckat :-)

Full rull hem efter jobbet och det fick bli en lång skön avslappnande stund i trädgården. Helt OK tillvaro att sitta och käka rabarberpaj, dricka kaffe och lyssna på fågelsång och bisurr i skuggan av äppleträden. Helt underbart!

Till sist så fick jag dock sluta slappa och ta itu med stallsysslorna, så det var till att dra på sig stallkläder och så fixade jag mockning, fyllde på vatten och fixade kvällshö till pållarna. Eftersom det var bra varmt ute så plockade jag också in pållarna så Oktawia hann vila en liten stund innan M1 skulle komma.

Vid 19-snåret så dök M1 upp och idag var planen att vi skulle ta en stillsam skrittpromenad för att känna efter hur Oktawia rör sig. Så M1 gjorde iordning Oktawia så var vi snart redo att ge oss ut i solen. Jag släpade med mig shettisen och så gav vi oss av på en liten promis. M1 tyckte att Oktawia kändes som vanligt, damen såg inte heller speciellt stel ut, utan rörde sig normalt. Skönt!

Bianca pinnade på bra och verkade tycka det var trevligt att få komma ut lite. M1 provade att ta henne på släp en stund och det funkade bra. Dock var ponnyn lite trött när vi var hemma igen ;-), men en skrittur på cirka 40 minuter var rätt lagom.

Pållarna fick stå inne resten av kvällen och jag strosade runt i trädgården en stund innan det var dags för kvällsmatningen. Nu är det ljust om kvällarna och inte helt lätt att gå in och lägga sig ;-). Försökte mig på att surfa lite men igår kväll var det ett kort strömavbrott. Nu vill inte mitt modem funka längre :-(. Så därför avslutade jag dagen med att se lite nyheter och roligare än så här blev det inte idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0