25/5 Fredag - Varmt och skönt...

Idag hade jag absolut ingen lust att åka till jobbet. Inte ens Lillan ville gå in när det var dags för mig att åka till jobbet. Utan hon låg på en fläck i solen och vägrade röra sig ;-). Syrenerna blommar för fullt och doftar helt magiskt, fåglarna kvittrade och humlorna surrade. Tyvärr så var det bara att fara iväg till jobbet och där var det VARMT redan på morgonen *pust*. Som tur var så var det så kallad "kortdag" idag alltså arbete 6 timmar stället för de normala 8. Kändes skönt att kunna sluta kl 15 :-). For iväg till Willys och shoppade lite mat innan jag for vidare hemåt.

T och Lexi kom strax efter att jag kommit hem och det blev en fika i trädgården. Eftersom jag kom hem tidigare än vad jag brukade så hade jag tid att sitta och slöa bra länge. Så skönt att bara sitta ute och njuta av det vackra vädret. Framför allt så var det för varmt för att göra någon större ansträngning ;-)

Till sist så var det dags att ta tag i stallsysslorna och vid 18-snåret så drog jag ut till stallet. Hann klart med mockning, matfix, vatten och in med pållarna en stund innan kl 19 då M1 och P kom.

Idag blev det en sväng in till ridhuset med Oktawia och på schemat stod det lite bomövningar för att se ifall pållan börjar bli normal igen ;-). Jag hade med mig Lexi och vi gick på en liten promis under tiden som M1 värmde upp.

När jag kom tillbaka till ridhuset så hade P byggt upp två små hinder på varsin långsida och det visade sig att Oktawia var på ett bra humör. Damen verkade tycka det var riktigt lattjo lajbans och hoppade riktigt bra. Ett riktigt bra pass blev det och pållan are back in buisness - skönt att pållan är normal igen. Muskelknutan är borta och hon rör sig helt normal också. Även humöret verkar var helt OK nu också. Snart är det dags för brunst igen så vi får väl se vad som händer då...

Var hemma igen vid 21-snåret och pållan blev avsvampad och ompysslad innan kvällsmaten serverades och jag själv förpassade mig in i huset och lite soffhäng får avsluta denna dag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0