29/5 Tisdag - Förberedelser...

En mycket hett efterlängtat kuvert låg i min brevlåda när jag kom hem från jobbet idag :-D.

ÄNTLIGEN har det kommit - mitt examensbevis - känns fortfarande helt overkligt att jag fixat detta ;-)



Tänk att ett ark papper kan betyda så himla mycket ;-).

Fixade iordning lite käk och lagom till fikat kom T och Lexi. Efter fikapauset så fixade jag snabbt iordning med allt stallfix för att sedan övergå till förberedelser inför morgondagens övningar... alltså fram med högtryckstvätten, putsmedel till bilarna och dammsugaren.

Dags för den årliga storrengöringen av bilen!! Och det var verkligen välbehövligt. Jag hade typ ett ton grus i bilen :-O. För att inte tala om hur dammig bilen var invändigt. Men efter ett par timmars hårt slit så är jag nöjd med resultatet. Bilen dammsugen invändig, kupén ordentligt putsad, alla fönster putsades, även skuffen dammsögs och en massa skräp togs bort och slängdes. Sedan så spolade T av bilen med högtryckstvätten, jag handtvättade sedan bilen med svamp och avslutade med ytterligare en omgång spolning med högtryckstvätten. Avslutade tvätten med att torka av bilen med ett sämsskinn. Kollade att alla lampor funkade och till sists så var min gamla Volvo så fräsch som en 21 år gammal bil bara kan vara.

Framför allt så är bilen väldigt ren både invändigt och utvändigt :-)



Nu är gamla Gurkan redo inför morgondagens besiktning :-). Nu håller vi tummarna att det inte är något allvarligt fel på bilen...

Under tiden som jag slet med bilen så kom M1 och P för att ta hand om pållans motionspass och idag blev det en uteritt som funkade bra. Det var en fin kväll om än något kall.

T passade också på att tvätta av sin bil och så kollade vi även över lampor osv på hans bil. Däremot så skippade han den invändiga städningen.

Under tiden som vi slet med putsning av bilarna så låg Nalle och myste vid trappan. Han har hittat den perfekta sovplatsen - Thomas svampkorg ;-)



Vi var klara med bilarna vid 21-snåret. Pållarna kvällsmatades då och jag själv förpassade mig in i huset och soffan. T och Lexi for vidare till lägenheten. Och roligare än så här blev det inte idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0