4/5 Fredag - sämre väder...

Så var det fredag igen... snabbt försvann den här arbetsveckan ;-). Blåsigt och kallt var det idag så det fick bli bilen till jobbet och så en arbetsdag med fullt ös. Jobbade fram till 17-snåret innan det var full fart hemåt.

Väl hemma så gick jag en vända i trädgården och spanade in växtligheten. Det hade regnat under dagen, men solen bröt fram lagom när jag kom hem - det kändes trevligt :-). Lagom när jag var klar med min runda så dök T och Lexi upp och det blev lite fika innan de drog vidare till lägenheten och jag tog itu med stallsysslorna. Det var ingen värme ute - fick dra på mig tjocka stalljackan - som jag trodde jag skulle slippa använda något mer den här säsongen :-).

Var klar med allt stallpyssel vid 18.30 och knallade ut i hagen och hämtade pållarna. M1 var inbokad till kl 19 och jag utnyttjade tiden fram tills dess med att borsta Bianca ordentligt. Den lilla fröken fäller och hon tyckte det var riktigt skönt att bli borstad. Mindre kul att behöva kratsa hovarna dock ;-).

När M1 och P var på plats så blev Oktawia iordingfixad för ett pass i ridhuset med lite skutt över hinder på schemat. Strax efter 19.30 var på plats i ridhuset och ett ponnyekipage var också på plats för att rida en dressyrlektion - dock inga problem för oss att utöva lite hoppning i andra änden av ridhuset - bra med tillgång till stort ridhus :-).

Oktawia var seg idag också, men hon vaknade i alla fall till liv efter ett tag och hoppade riktigt bra. Var mer taggad på att hoppa idag än vad hon var igår. Verkade som om dagens övning (liten serie) var skojsig ;-).

Nåjd pålla stoppades sedan in i trailern och for hemåt. Väl hemma blev pållan ompysslad och kvällsmaten servrades sedan. Alla prylar plockades undan och trailern mockades innan jag och Lillan förpassade oss in i huset. Resten av kvällen tillbringas i soffan och kollar lite på TV. Som sällskap fick det bli popcorne och lite cider :-)





Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0