9/5 Onsdag - hemmakväll...

Efter en hektisk dag på kontoret så var det full fart hem efter jobbet. Idag hade jag planerat en hemmakväll och eftersom regnet stod som spön i backen passade det ju rätt bra med innejobb :-).

Dock behöver jag ju fixa stallet som vanligt och därför var det full fart ut dit efter att jag fått i mig lite mat. Mockade, fixade hästarnas mat och vatten. Det regnade inte så farligt när jag var klar så pållarna fick vara kvar ute. Själv förpassade jag mig in i huset och tog itu med "Operation byte av skrivbordshurts". Jag har ett stort skrivbord med ekskiva (hörnmodell). Till detta har jag vita skrivbordshurstar som är efter mitt gamla skrivbord och är 30 år gamla... dags för byte alltså. Har fått tag på begangnade hurtsar och jag satte igång med att sortera bland alla papper och prylar - visade sig att jag hade en ANSENLIG mängd skräp... som fyllde 3 soppåsar :-O. Uppenbarligen så rensade jag inte vid senaste flytten för 18 år sedan, utan lyfte bara ur lådorna och körde dem som de var... vilket gjorde jag hittade ett och annat intressant liksom...

Som typ detta. Längst ner i botten på en låda låg det en litet ihopvikt paket - det visade sig vara en gammal påse med Dr Dryels halskarameller.... med karameller kvar... denna påse är minst 20 år gammal! Museet nästa!




Sorteringen tog cirka 2 timmar och när jag nästan var klar så kom jag på att jag nog skulle ta in pållarna för regnet hade ökat i intensitet. Blev dock förvånad över att hitta Bianca i sin box och Oktawias ryktlåda på stallgolvet. Jag hade sagt åt M1 att hon kunde rida ut på Oktawia idag om hon ville, men behövde inte ifall det var dåligt väder! Hade alltså inte räknat med att hon skulle dyka upp i spöregnet - men regn bangar de inte för ;-)

Så in i huset igen och gjorde klart. Blev bra med en begangnad hurts - passar bra till mitt skrivbord :-)



När M1 och P kom tillbaka från uteritten med pållan så förpassade jag mig ut i stallet igen. Ridturen hade gått bra och vägarna var lagom mjuka efter allt regnande. Pyssel av häst följde och när M1 var klar så fick pållarna sin kvällsmat.

Klara i stallet så fick det bli lite soffhäng och nyheter på TV nu innan det är dags att ta en närmre titt på kudden.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0