11/11 Söndag - Höhämtning och plugg...

Ännu en novembergrå dag - brukligt den här årsstiden alltså ;-). Efter att ha gett pållarna sin frukost så fixade jag iordning mig och käkade frukost. Det var dags att hämta en omgång hö och vid 9.30-snåret drog vi iväg. Utflykten tog en timme och när vi var tillbaka igen så började jag med att mocka boxarna innan lastning av höt påbörjades. M1 och P var ute på en tur med Oktawia och kom tillbaka lagom när jag var klar med mockningen. När M1 var klar med Oktawia och pållarna var utsläppta i hagen så tog jag och T itu med jobbet att få upp höt på höloftet.
 
Det var rejält hårdpackat hö och balarna var tunga. Drygt att arbete att få höt på plats med andra ord, men efter dylika arbetsinsatser så behövs inget besök på gymet. Flytta runt 550 kg hö borde ju göra att man förbränner en hel del kalorier ;-).
 
När vi var klara med höt och jag städat ur trailern så fick pållarna sin lunch och jag förpassade mig in i huset och det blev lunch till oss tvåbenta också.
 
Resten av em har jag så tillbringar med näsan begravd i studierna. Framåt em så fixade T lite middag - annars hade jag nog glömt bort att äta ;-). Efter maten blev det lite kaffe och så for T och Lexi vidare till lägenheten. Jag pluggade ju i alla fall och var inget roligt sällskap ;-).
 
I princip pluggade jag i ett streck från kl 13 till 19 - bortsett från mat och kaffe. Det kändes i kroppen när jag väl rätade ut mig från kontorsstolen. Men två av tre frågor är besvarade och renskrivna :-).
 
För att röra på mig lite grann så passade jag på att rensa lite i en garderob. Lite kläder som åkte ner i tvättunnan för att tvätta bort vindslukten. Insåg också att jag har en hel del med riktigt gamla kläder som behöver slängas. Detta jobb får dock göras någon dag när det är dagsljus ute eftersom jag inte har någon belysning i mina vindsgarderober... Passade också på att sortera lite när jag ändå var i farten ;-). Funkade rätt bra med pannlamp ;-)
 
Till sist så var det dags att ge sig ut till stallet. Under em-kvällen så har en mindre storm börjat blåsa upp och blåste nu rejält ute. Pållarna ville gärna komma in i alla fall och efter en snabb koll av dem serverades kvällsmaten.
 
Resten av min kväll får nu avslutas med lite soffhäng och ett avsnitt med NCIS på 3:an och detta är allt för idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0