14/11 Onsdag - Studiekväll...

Efter en hektiskt dag på kontoret så var det skönt att få skjuts hem av T. Väl hemma så fixade jag lite mat och så kaffe innan jag drog på mig stallkläderna för att ta itu med stallfixet. T fixade ordning på batteriladdare, den ska få ladda batteriet i min bil över natten eftersom den laddar lite dåligt för tillfället. T höll mig sedan sällskap i stallet under tiden som jag mockade, fixade vatten och mat åt pållarna. När stallfixet var avklarat så förpassade vi oss in i sadelkammaren och jag tog itu med lite lädervård. Dressyrsadeln, träns och lädergrimman fick sig en omgång av sadelsåpa, vilket var välbehövligt och när jag var klar så förpassade jag mig in i huset. T och Lexi for vidare till lägenheten så jag kunde ta itu med lite studier.
 
Resten av kvällen så satt jag parkerad vid mitt skrivbord och fick faktiskt ihop svaret på sista frågan när det gäller min inlämningsuppgift. Känns jätteskönt att känna mig klar i så god tid. Deadline för inlämningen är på söndag. Nu ska jag komma ihåg att ta med mig ett utskrivet ex av inlämningsuppgifter och hoppas jag kan få det hela korrekturläst i morgon :-). Alltid bra att någon tittar över texten med fräscha ögon.
 
Var klar med mina studier vid 21-snåret och då var det dags att gå ut till stallet. Pållarna fick komma in i stallet och jag kollade av dem innan kvällsmaten serverades. Och nu är det lite TV som får avsluta min kväll innan jag tar en närmare titt på kudden.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0