22/11 Torsdag - bävrar....

Så var det torsdag - veckan försvinner alldeles för snabbt. Mycket att göra på jobbet och efter en riktiggt hektisk dag på kontoret så var det skönt att pysa iväg till bussen och fara hemåt. Väl hemma så fick pållarna sin em-mat, vovven rastades och jag fixade mat åt mig själv.
 
Efter mat och lite plock inne så drog jag på mig stallkläderna och så var det full fart ut till stallet. Grådisigt väder har det varit hela dagen idag och regnet hängde verkligen i luften. Mockade, fixade mat och vatten till pållarna. Vid 18.30 så blev det till att dra på sig pannlampan och ut i kolmörkret för att leta reda på två svarta hästar. Hittade dem till sist och de följde snällt med in i stallet.
 
När pållarna var placerad i var sin box så förpassade jag mig in i huset och fyllde på vattendunkarna. Passade också på att byta på fötterna så jag fick på mig ett par varma kängor. Grårugg är svårt att klä sig mot...
 
Vid 19-snåret kom M1 och P. Oktawia var snart iordningfixad för en tur till ridhuset och vi kunde fara iväg. Nu hade det börjat regna så när vi kom fram till ÖFK blev det en kort promis för Lillan. Varken hon eller jag uppskattade regnandet. Alltså var det var skönt att komma in i ridhuset ;-). Oktawia skötte sig rätt bra idag, det var lite segt i början och damen protesterade lite när hon var tvungen att ta i lite mera. Men efter protesterna så jobbade hon på riktigt bra. Damen fick jobba rätt mycket i galoppen idag och det märktes. Pållan blev rätt svettig, men fleecehalstäcken är effektivt på att suga upp svetten.
 
Var hemma igen vid 21-snåret och pållan blev omhändertagen som vanligt. Plockade undan alla prylar. Kollade av lilla Bianca och så serverades kvällsmaten. Nu får resten av min kväll avslutas med andra halvan av Criminal minds, för det är ungefär vad jag hinner kolla på idag.
 
Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0