23/11 Fredag -

Så var det arbetsveckans sista dag - var trött när det var dags att kravla sig ur sängen. Kändes att man jobbat en vecka och det ska bli skönt med helg. Mörkret gör ju också att det är segt att ta sig ur sängen.
 
Arbetsdagen försvann i ett nafs, hade fullt upp som vanligt men vid 16-snåret var det dags att stämpla ut och ta helg. T kom och hämtade mig och det blev ett stopp vid Willys på vägen hem. Behövde shoppa hem lite förnödigheter inför helgen. Efter shoppingen var det full fart hemåt.
 
Väl hemma så fixade jag lite käk och kaffe. Behövde få i mig lite mat innan jag tog itu med stallfixet. Planen för kvällen var en tur till ridhuset, så vid 17.30 var det full fart ut till stallet och jag mockade och fixade med mat/vatten till pållarna. När stallfixet var avklarat så blev pållarna inplockad i stallet och det var dags att fixa iordning pållan för kvällens motionspass.
 
Strax efter 19-snåret var pållan rengjort och utrustningen på plats. Damen klev snällt in i trailern och vi kunde fara iväg i kolmörkret. Kom alltså iväg i hyfsad tid och det var fortfarande ridskola igång när vi kom in i ridhuset - kvällens sista ridlektion höll precis på att avslutas. Vi var sedan två privatryttare som delade på hela stora ridhuset ;-).
 
Oktawia skötte sig rätt bra idag. Damen var lite seg till att börja med, men efter uppvärmningen så var det full fart - däremot så var det svårt att få ihop damen istället.  Men galopparbetet funkade bra och vi tränade på övergångar och damen höll sig positiv under arbetspasset och det får man vara nöjd med. Både matte och häst blev svettiga idag och så var fredagsmyset i ridhuset avklarat :-)
 
Photo: Så var fredagsmyset avklarat :-). Oktawia är värd sin mat idag :-)
 
Var hemma igen vid 20.30 och pållan blev omhändertagen innan jag plockade undan alla prylar i stallet och kvällsmaten serverades till pållarna. Resten av fredagskvällen får nu avslutas med lite soffhäng och det får bli Gustafsson 3 tr på TV:n.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0