26/11 Måndag - Skitväder....

Idag började skitvädret. När det var dags att fara hemåt så regnade det, så när T erbjud sig att skjutsa hem mig så tackade jag snabbt ja. Kändes inte lockande att ta sig fram och tillbaka till bussen ;-).
 
Väl hemma så blev det lite käk och kaffe. Efter maten så gjorde jag en sanitär insats... jag gjorde rent mitt kylskåp... ;-). Hittade en hel del pryttla där som hamnade i soporna. När jag var klar var glashyllorna skinande rena - och tomma ;-). Tur att blir lite matshopping i morgon ;-).
 
När jag var klar med kylskåpet så drog jag på mig stallkläderna och så var det full fart ut stallet. Fixade mockning och hästkäket. In med pållarna i stallet och så fixade jag iordning Oktawia för en tur till ridhuset. Kvällar som denna så känns det VÄLDIGT skönt att stoppa in pållan i en trailer och fara in till ridhuset. Alternativet hade varit att ge sig ut i skitvädet på en uteritt. Inte så lockande tanke!
 
Var inne i ridhuset vid 19.30-snåret och jag var den enda privatryttare som var på plats, alltså hade jag hela privatdelen för mig själv. Under uppvärmningen var Oktawia seg - inget ovanligt. Själva jobbet för dagen fick sedan bli att hålla sig inom en "ram" mellan skänkel och hand, på rakt spår. Inte speciellt avancerat - men asjobbigt tyckte pållan, som gjorde sitt bästa att försöka komma ur ramen... ;-). Till sist så gick det bra och vi gick över till lite galoppjobb, träna övergångar och lite förvänd galopp på lite utdragna serpentinbågar - funkade bra. Och nöjd pålla och matte var klara vid 20.30 snåret. Full fart hemåt i spöregnet och pållan blev som vanlig omhändertagen och alla prylar undanplockade. När jag var klar i stallet så var det full fart in i huset och min kväll får nu avslutas med andra halvan av CSI.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0