6/11 Tisdag - Ridhuset igen...

Efter ännu en hektisk dag på kontoret blev det bussen hem. Stämplade ut kl 16 och hann med bussen som gick 16.10. Resultatet blev att jag var hemma redan 16.30 :-D. Så skönt att komma hem lite tidigare och jag hann fixa en del hemma. Först käkade jag lite, sedan fixade jag ordning i köket och satte igång diskmaskinen. Hämtade tvätt och även tvättmaskinen fick också jobba. Strax innan 18-snåret var jag klar inne i huset och det var dags att ta itu med stallet.
 
Det var lite småkyligt ute så jag satte i motorvärmaren i bilen. Fixade med mockning, vatten, käk och så in med pållarna. När jag var klar i stallet för tillfället så hann jag in i huset en vända i väntan på att M1 och P skulle dyka upp vid 19-snåret. Passade på att hänga upp den nu rena tvätten och fixade matlåda till morgondagens lunch.
 
M1 och P kom vid 19-snåret och jag anslöt mig strax därefter till sällskapet i stallet. Oktawia blev iordningfixad för en tur till ridhuset och snart var det dags att ge sig iväg. Vädret hade slagit om och i stället för kyla hade det blivit lite varmare och det regnade. Börjar bli trött på detta regnande...
 
Väl framme vid ridhuset så gick jag och Lillan en kort promis innan vi också gick in i ridhuset. Det var inte skönt ute...
 
Inne i ridhuset kämpade M1 med att få Oktawia att aktivt röra sig framåt. Pållan var inte på världens bästa humör - som vanligt krävdes det lite övertalning att få damen att faktiskt jobba ordentligt, även om hon skötte sig bra mellan varven. Men ingenting kommer gratis kan man säga ;-). Bra jobbat av både M1 och Pållan.
 
Jag var hemma igen strax efter 20.30-snåret och pållan blev omhändertagen. Bianca fick lite gos innan jag plockade undan alla prylar och serverade kvällsmaten. Så full fart in i huset och kvällen får nu avslutas med lite soffhäng och ett avsnitt av dr House. Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0