8/11 Torsdag - Tandis...

Idag fick det bli bil till jobbet. Detta berodde på att jag kl 7.30 hade tid hos tandläkaren - funkar inte bra att åka buss då. Nu är det ju inte det roligaste att börja dagen med ett besök hos tandis, men ack så nödvändigt. En timme tog besöket hos tandläkaren och där lagade jag två tänder. En fraktur på en tand och så ett hål i tanden brevid. Lagningarna gick bra tack vare två bedövningssprutor. Fördel med bedövning är ju att man slipper smärtan när man lagar hål, nackdelen är att jag var bedövad i halva ansiktet ungefär halva dagen. Så när det strax efter kl 9 var dags för kaffe och macka så var det små klunkar kaffe per gång så det inte skulle rinna ut ur ena mungipan ;-). Först framåt lunch hade hela bedövningen släppt...
 
Efter en hektiskt dag så var det vid 16.30 full fart hemåt. Väl hemma fixade jag i mig lite mat och så matlåda till morgondagen. Mätt och belåten tog jag sedan itu med stallfixet. Mockade och fixade hästmaten. När detta var avklarat så plockade jag in pållarna så de fick komma in i sina rengjorda boxar. I väntan på att M1 och P skulle dyka så hann jag in i huset och fixa lite innan det var dags att ge sig ut igen. Vid 19-snåret kom M1 och P och det var dags att göra iordning pållan för en tur till ridhuset. Vid 19.30 var pållan iordninggjord och vi kunde fara iväg. Väl framme vid ridhuset så passade jag på att ta en promis med Lillan under tiden som M1 och pållan värmde upp.
 
Det regnade inte idag, men var lite småruggigt ute och det var skönt att komma in i ridhuset efter promisen. Oktawia tyckte helt plötsligt att det var totalt onödigt att behöva röra på sig, men efter lite övertalning så blev det fart på henne och hon skötte sig riktigt bra och jobbade på riktigt fint. Bra pass idag och nöjda for vi hemåt.
 
Väl hemma blev damen omhändertagen och så fixade jag klart med allt i stallet. innan jag förpassade mig in i huset. Nu blir det soffhäng för resten av kvällen för mig och Lillan. Inte mycket att kolla på TV:n så det var nyheterna som fick duga. Så detta blir inte roligare idag och det är snart dags att förpassa sig till sängen.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0