11//10 Torsdag - Tur till ridhuset...

Efter en hektisk dag på kontoret som avslutades med ett sent möte var det skönt att ha en ridtus inplanerad. Även om det så bara är igångsättning i skritt... Så efter att ha fått i sig mat och bytt om var det full fart ut till stallet och jag fixade mockningen och hästmaten i raketfart för att komma iväg till ridhuset i vettig tid. Tog in pållarna vid 18.30-snåret och då var Bianca lite busig så det tog en stund att få in henne. Oktawia stod och skrek i stallet efter sin kompis så till sist så kom fröken galopperandes in i stallet.
 
Trailern hakades på bilen och pållan fixades iordning och strax innan 19.30-snåret så for vi iväg. Väl framme vid ridhuset så var det full rulle i ridhuset av både ridskola och privatryttare, men vi kunde skritta runt bra ändå. Passet delades upp i skritt på lång tygel, jobba lite mer samlat men låg form i skritt och så skritt på lång tygel. Det först- och sistnämnda tycke pållan bäst om ;-). Att behöva samla upp sig och böja sig lite - det är jobbigt det ;-). Damen var i alla fall inte allt för motsträvig, sökte stöd på bettet hyfsat under de dryga 30 minutrarna som vi skrittade runt i ridhuset. Väl klara så klev damen snällt på trailern och färden gick hemåt.
 
Var hemma vid 20.30 och pållan blev omhändertagen och alla prylar plockades undan. Avslutade med att mocka ur trailer och så var det klart för idag. Resten av kvällen får nu avslutas med ett avsnitt av favoritserien Criminal minds och roligare än så här blev det inte idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0