2/10 Tisdag - Back in the saddle....

ovanlFunkade bra att komma upp idag också. Pållarna var dock trötta och båda två låg ner när jag kom ut till stallet för att släppa ut dem. Dock vaknade till rätt snabbt - ut ville de ;-).
 
Arbetsdagen försvann i ett nafs och vid 16-snåret stämplade jag ut och gick väg till busshållplatsen. Också en fördel med att vara tidigt på jobbet - finns möjlighet att åka hem tidigare ;-). Solen sken för fullt på em så jag passade på att åka hem en timme tidigare än vanligt. Ville kunna njuta av den fina kvällen :-). Väl hemma käkade jag lite mat. Kollade sedan till kittisarna och de trivdes alldeles utmärkt i kattrummet. Låg sov på en av klätterställningarna, men vaknade till när jag kom in.
 
Små sötnosar :-)
 
 
Jag satte lite fart efter kattgoset. Drog på mig ridkläder och drog ut i stallet. Idag var det dags för ett pass uppsutten skritt på damen. För att inte utmana ödet så hade jag planerat in ett tur till ridhuset. Ifall damen skulle vara lite "spattig" att rida... ;-)
 
Fixade mockningen och hästarnas mat. In med pållarna och så fixade jag iordning pållan för en tur till ridhuset. Kom iväg i vettig tid och var inne vid ÖFK vid 19-snåret. Väl på plats mötte T upp och han tog en promis med Lillan under tiden som jag skrittade runt på pållan.
 
Oktawia kändes pigg!! Skrittade först på lång tygel och damen klev på rejält utan att jag behövde driva. Efter drygt 10 min kortade jag upp tyglarna och damen fick jobba på i typ arbetsskritt. Det funkade rätt bra. Damen sökte stöd på bettet och verkade trivas med livet. Red även lite öppna och då blev det lite motsträvigt från pållans del när det gällde att acceptera ställningen i nacken. Men hon uppförde sig helt normalt som hon gjort tidigare när jag gjort samma övning. Arbetspasset var slut efter 30 minuters uppsutten skritt och pållan klev snällt in i trailen så jag kunde fara hemåt. Var hemma igen vid 20-snåret - ovanligt tidigt och skönt att inte känna sig stressad. Var klar i stallet och pållarna så jag hann inte och kolla på dr House kl 21 och detta får avsluta min dag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0