23/10 Tisdag - Lite trött...

Kände mig helt slut när klockan ringde! Totalt kolsvart är det ute och det kändes som om jag kliver upp mitt i natten *gäsp*. Kände mig tämligen trött hela fm, så när det blev dags för lunch och jag såg att solen sken ute käkade jag maten snabbt och gav mig ut på en 20 min lång promis. Det var helt fantatiskt väder ute och jag var inte lika trött under eftermiddagen.
 
Efter jobbet så var det full fart hemåt och väl hemma blev det först lite käk innan jag gav mig ut i stallet och fixade mockningen och övriga stallfixet. När jag var klar plockade jag in pållarna och de fick lite hö att käka på i väntan på att M1 och P skulle komma vid 19-snåret. Jag själv förpassade mig in i huset och fixade lite. Gjorde rent alla kattlådor, matade de små liven och gosade med Hedvig ;-).
 
När P och M1 så kom drog jag på mig ytterkläderna och gav mig ut i stallet. Det var svinnkallt ute så M1 fixade iordning pållan snabbt, inte läge för något mys nu inte ;-). När alla prylar var på plats så lastade vi pållan och så for vi iväg till ridhuset. När vi kom fram så var det tämligen lugnt i ridhuset. Jag och Lillan gick först en snabb promis och höll på att frysa ihjäl - det blåste isvind ute *burr*. Det var alltså väldigt skönt att komma in i ridhusvärmen ;-).
 
Pållan var inte lika pigg idag som hon var igår, men fick i alla fall finna sig att röra på sig ;-). Hon såg i alla fall nöjd ut efter ridpasset och konditionen verkar finnas kvar då hon inte blev någe svettig. Snällt klev hon så in i trailern och vi kunde fara hemåt.
 
Väl hemma så blev pållan sedvanligt omhändertagen, jag fixade trailern och alla prylar. Bianca blev lite ompysslad och så fick pållarna sin kvällsmat. Jag själv förpassade mig så in i huset och nu får ett avsnitt av dr House på TV 4 avsluta min kväll.
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0