26/10 Fredag - Fullt ös...

Idag har det verkligen varit full rulle på jobbet. Både mycket att göra plus att jag fått min dos av hög frustration över att folk inte kan göra det som de är anställda för att göra.... Frustrationen beror på att pga av att andra inte gör sitt jobb så blir mitt jobb lidande eller försvårat - det är något som gör mig skitförbannad.... *morr*. Har INTE varit på något bra humör idag!!
 
Strax innan kl 15 var arbetsdagen och arbetsveckan avklarad och jag åkte iväg till min frissa för en omgång klippning. Min frissa var mer snacksalig än vanligt, vilket resulterade i att jag mötte upp T för mathandling 30 minuter för sent... Lätt stressad shoppade jag det som jag behövde få hem. Först ett besök på Granngården och så Willys. Märktes att det var löningsfredag - totalt kaos överallt ;-). Bara at ta djupa andetag och ta det lugnt ;-).
 
Var hemma hur sent som helst, och jag tog in hästarna direkt så de fick käka lite hö inne innan M1 och P skulle komma vid 19-snåret.
 
Jag tog sedan hand om mina matvaror och packad upp dem, stoppade i mig lite fil och müsli för att få i nåt i magen. Så på med stallkläderna och ut till stallet. Då var klocken 19 så jag mockade Oktawias box under tiden som M1 fixade iordning Oktawia. Kom i alla fall ihåg att ställa betforen innan vi for iväg till ridhuset ;-).
 
Oktawia var inte alls på nåt bra humör idag, märktes redan i stallet.... och i ridhuset var hon skitgrinig och ville inte alls röra på sig... Hon skötte sig bra mellan varven, men bakutsparkarna i galoppen var många idag och svansen piskade hela tiden. Även när hon stod stilla utan ryttare... misstänker att damen var sr över att em-höt blev lite väl sent serverat, eller så hade hon bara en dålig dag...
 
Väl hemma så gick det bra att göra iordning henne efter ridpasset. Men nöjdast blev hon när hon fick komma in i sin box och tugga på hö ;-).
 
När jag var klar med Oktawia och plockat undan alla prylar så fixade jag iordning Biancas box. När den var välstädad så fixade jag iordning alla höpåsar och som avslutning på stallpasset serverade jag pållarna sin kvällsmat. Jag själv förpassade mig in i huset och nu får det bli 3xGustafsson som får avsluta min kväll. Ska upp hyfsat tidigt i morgon, alltså inte aktuellt med nattsudd idag ;-)
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0