25/10 Torsdag - Hovisbesök

Idag var det dags för hovis att komma. Alltså stämplade jag ut 15.30 och for hemåt. Pållarna blev inplockade till stallet direkt och Oktawia fick sitt Sedalin.

Jag hann sedan in i huset för att fixa mig lite att äta och vid 16.30 kom hovis på utsatt tid.

Det gick att verka och sko Oktawia, idag blev det broddar på skorna, 4 i varje sko. Däremot så avvaktade vi med sulor och så hoppas vi att det dröjer innan snön kommer... Bianca fick också sina små fossingar verkade och vid 18.30 var hovis klar med båda pållarna. Både hovis och jag höll vid detta laget på att frysa ihjäl. Var hur ruggigt och kyligt som helst.

Innan jag tog itu med mockningen, så var jag tvungen att gå in och byta sockar och skor för att få upp värmen i mina fötter. Därefter kunde jag pallra mig ut i stallet igen för att göra klart allt stallfix.

När jag var klar med allt i stallet fick pållarna käka lite hö i väntan på resten av kvällsmaten. Jag själv förpassade mig in i stugvärmen och det blev snabbt en brasa i kaminen. Det var sedan VÄLDIGT skönt att sitta i fåtöljen framför gjutjärnskaminen och få upp kroppsvärmen efter att ha tillbringat 3 timmar i ett kyligt stall. Passade på att läsa lite föreläsningsanteckningar inför moment 3 på min kurs. Moment 3 handlar om nätverkssäkerhet och första föreläsningsmaterialet handlar om de olika protokollen för transport av digital information. Inte helt främmande för mig då detta ingick i kursen Programmering B. Dock är det ju 13 år sedan jag gick den kursen så repetition är aldrig fel :-).

Strax innan kl 21 fick jag slita mig från kaminen för att gå ut och kvällsfodra pållarna. Det var sista vändan ut för ikväll och nu får det bli Criminal minds på TV4 innan jag tar en närmare titt på kudden.

Så roligare än så här blev det inte idag.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0