30/10 Tisdag - Spännande dag...

Idag har det varit lite spännande. På mitt jobb har vi haft en krisövning där jag och ett par kollegor var med i form av dokumentationsstöd. En krisledningsgrupp inom en av våra verksamheten kallades samman och ställdes inför ett scenario. Krisledningsgruppen satt i ett rum med kameraövervakning. I ett annat rum satt konsult och SÄK-folk som lyssnade på krisledningsgruppen och kom med inspel utifrån hur krisledningen jobbade. Fast man visste att det var fejk så kändes det hur verkligt som helst och riktigt nyttigt var det. Vi dokumenterade vad alla sa och vem som ringde vem och när. Vi turades om att skriva och det var lite olika hur länge vi orkade. Jag gick igång på tempot och blev inte speciellt trött eller ofocuserad. Kände mig lite lätt speedad när jag väl kom hem ;-). Spännande och kul alltså ;-).
 
Väl hemma så blev det lite käk och så kom jag faktiskt ihåg att fixa räkningarna, typ i sista minuten... Vid 18-snåret var det så full fart ut till stallet där jag fixade mockningen, fyllde på nytt spån, gjorde rent vattenhinkar och fyllde på fräscht vatten, upp på höloftet och slängde ner ett gäng höbalar så jag kunde fylla höpåsarna, ställde beforen, matade stallkatterna och gjorde rent deras sandlåda. Allt detta var klart 18:45 och då gick jag ut i hagen och letade rätt på pållarna. Tack och lov för pannlampa :-).
 
När pållarna var instoppade i varsin box så förpassade jag min in i huset en stund för att fixa med lite innan det blev stallet igen. M1 och P hade kommit vid 19-snåret och de var i full gång med att fixa iordning Oktawia för ett pass i ridhuset. När alla prylar satt på plats så styrde vi så kosan mot ÖFK.
 
Väl på plats vid ridhuset tog jag och Lillan en liten promis under tiden som M1 skrittade fram Oktawia. Det var lite småkyligt ute och det var skönt att komma in i ridhuset efter promisen. Inne i ridhuset hade M1 fått upp farten på Oktawia och även om damen protesterade vid några tillfällen så var det bara att fortsätta framåt ;-). Damen jobbade på riktigt bra idag så vi var riktigt nöjda med dagens pass i ridhuset :-). Alltså var hästen väl värd sin mat idag ;-)
 
Var hemma igen strax efter 20.30-snåret och pållan blev omhändertagen. Plockade undan alla prylar och mockade ur trailern. Lilla Bianca blev kollad och så serverades kvällsmaten. Nu får den här kvällen avslutas med lite soffhäng och så kolla på Dr House, även om jag missade början ;-).
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0