31/10 Onsdag - Hemmakväll

Så var det onsdag och halvvägs genom arbetsveckan. Arbetsdagen har varit fylld med anställningsintervjuer så jag var helt slut på eftermiddag och det var skönt att fara hemåt. Precis när jag klivit på min länsbuss så fick jag ett SMS från T, han undrade ifall jag ville ha skjuts hem... eftersom jag satt på bussen så behövdes inte det. Men när jag klev av min buss så stod han vid busshållplatsen och min cykel hängde på hans bil :-). Alltså fick jag skjuts från bussen och hem - inte dåligt det heller ;-).
 
Väl hemma blev det lite käk och så kaffe innan det var dags att dra på sig stallkläderna och ta itu med stallfixet. T hängde med ut istallet och fixa de med pållarnas vatten under tiden som jag fixade mockningen. Avslutade stallfixet med fixa höpåsarna. T och Lexi for sedan vidare till lägenheten och jag förpassade mig in i huset. Ikväll fick det bli en hemmakväll och pållarna fick roa sig i hagen.
 
Min plan för kvällen var att plugga lite, men innan jag tog itu med det så fixade jag matlådan till morgondagen och så tog jag rätt på en hög med stryktvätt. Skönt att få undan den :-).
 
Resten av kvällen tillbringade jag vid mitt skrivbord och läste igenom två tjocka buntar med föreläsningsmaterial inom nätverkssäkerhet. Som tur är så är ämnet himla intressant och inte alls tungt att läsa. Största problemet var nog att lilla Hedvig skulle ligga mitt bland mina papper ;-). Vid 20.30-snåret fick det vara bra med pluggandet och jag drog ut till stallet och pållarna fick komma in till den väntande kvällsmaten. Snabb koll av damerna och så tillbaka in till stugvärmen. Nu får det bli lite nyheter på TV:n innan jag tar en närmare titt på kudden.
 
Roligare än så här blir det inte idag.
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0