4/10 Torsdag -

Sovit dåligt i natt pga värsta regnvädret så jag kände mig lite sliten när det var dags att kliva upp. Funkade bra att jobba, hade vansinnigt mycket att göra så jag hann väl inte känna efter att jag typ sovit 4,5 timme.... T kom och hämtade mig idag också och vi for direkt hem. Väl hemma så hämtade vi Lillan och for vidare till paketutlämningen där jag hämtade en efterlängtad pryl jag shoppat :-).
 
En svindyr pannlampa, förhoppningsvis kommer denna kvalitétslampa håller höst- och vintermörkret på stången ;-)
 
En riktigt "bra-att-ha-pryl" när man bor på landet och det inte finns några gatlysen ;-)
 
 
 
Väl hemma igen så fixade jag ordning lite käk. Mätta och belåtna fixade vi så över zebrafiskarna till bebisakvariet. Förhoppningsvis så kollar de sitt "lekakvarium". Honorna ser i alla fall ut att vara sprängfyllda med rom så nu hoppas jag på lite tillökning... ;-)
 
 
När akvariet var fixat så drog jag ut i stallet och fixade mockningen och hästmaten. När jag höll på ute i stallet så började regnet vräka ner. Det har ju regnat rejält i natt och även under eftermiddagen. När jag så tittade ut i hagen så stod det två träsmonster och hängde i ett hörn av hagen. En hage som är helt vattensjuk vi det här laget. Och det ska MYCKET till för att vattnet ska ligga kvar på ytan på. Så pållarna fick komma in och käka lite hö istället och Oktawias dyngsura täcke hänges upp på tork. När jag var klar i stallet och skulle förpassa mig in i huset så drabbades jag av akut yrsel och lite lätt illamående - tog mig med nöd och näppe in i huset och förpassade mig snabbt till soffan. Det där med att göra iordning pållan för en uppsutten skrittur - det fick jag lägga på hyllan. Mådde lite lätt illa resten av kvällen så jag tog det lugnt och var bara uppe och rörde på mig en gång till och det var när pållarna skulle få sin kvällsmat. Då hade yrslet gett med sig...
 
Nu blir det CSI Maimi som får avsluta min kväll och så hoppas jag att det blir fler timmar sömn under natten än vad jag fick i går natt. Verkar som det behövs... ;-)
 
Så detta var allt för idag!
 
/Lizzie
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0