12/9 Onsdag - hemmakväll...

Efter en hektisk dag på kontoret så stämplade jag ut vid 17-snåret. Full fart till Willys för lite shopping av kattsand och mjölk. När shoppingen var avklarad stryde jag kosan hemåt. Var hemma strax innan 18-snåret och T var i full färd med att plocka upp ruttna äpplen som låg och skräpade på gräsmattan. Sånt som måste göras för att kunna klippa gräset så småningom.
 
Packa ur bilen, käkade lite och tog det lugnt en stund. M1 och P kom och fixade Oktawias motion i form av en liten uteritt. Under tiden som de var ute med Oktawia mockade jag boxarna och fixade hästarnas mat och vatten. När jag var klar i stallet så gick jag och kollade björnbärsbuskarna. Massor av mogna bär så det var bara att gå in och hämtade en bunka. T hjälpte mig att plocka rent den mogna omgången och när det var avklarat så åkte han och Lexi vidare till lägenheten. Omgången björnbär sköljdes rent och placerades i frysen. Jag fixade sedan iordning en matlåda till morgondagen, fiskbullar, potatis och massor av rivna morötter - hm, fiskbullar i hummersås är smasken :-).
När matlagningen och pysslet i köket var avklarat blev det en vända ut till  stallet och pållarna fick sin kvällsmat och lillan sin kvällsrunda i trädgården. När jag var klar i stallet förpassade jag mig in i huset och soffan. Kvällen avslutas med ett avsnitt av Efterlyst innan det är dags att ta en närmare titt på kudden. Så detta är allt för idag!
 
/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0